Step by Step – Cum trasezi linia de tuș colorată – un trend în vara 2021

Make-up Step by Step

Vara aceasta îndrăznește să încerci culori vibrante și să strălucești! 🌟🌟🌟

Dacă îți plac stilurile de machiaj în care sunt folosite nuanțe colorate, dar nu ai curajul să le încerci sau ți se par prea complicate, poți începe prin a testa un machiaj ceva mai minimalist, folosind un creion de ochi colorat. Cu ajutorul acestuia poți trasa pe pleoapă linii fine de eyeliner sau linii pe care le poti estompa apoi cu ajutorul unei pensule mici de blending.

✨ Vara este anotimpul potrivit pentru a purta culori îndrăznețe! Poți experimenta tipuri de machiaj simplu de realizat, dar în același timp de efect, perfecte pentru ieșirile în oraș cu prietenii, în vacanțe sau la festivaluri.

Noi îți propunem linia de tuș colorată, care este în tendințe în vara acestui an! 👀☀

Pentru a realiza linia de tuș perfectă, ai nevoie de un creion de ochi și de o pensulă cu ajutorul căreia poți alungi linia oricât dorești.

Îți recomandăm creioanele de ochi waterproof care au o textură cremoasă și o formulă rezistentă la apă și la transfer, ceea ce le face să fie printre primele alegeri atunci când vrei să realizezi un machiaj de vară rezistent și colorat.

În imaginile următoare îți vom arăta, pas cu pas, cum poți realiza linia de tuș cu un creion waterproof.

BEFORE

1. Trasează o linie pe pleoapa superioară, de la jumătatea ochiului către exterior. Încearcă să o aplici cât mai la baza genelor pentru a evita spațiile inestetice dintre linia genelor și pleoape. Nuanța folosită este Blue Sky.

2. Ascute creionul și trasează o linie ascendentă din colțul exterior al ochiului spre capătul sprâncenei. Pentru a fi sigură că trasezi linia ascendentă corect, este indicat să aplici eyelinerul cu ochii deschiși și privirea drept în oglindă.

3. Folosește o pensulă unghiulară (Double 326) pentru a alungi linia de tus și apoi aplică mascara pentru a defini genele.

4. Aplică gloss-ul preferat pe buze, iar machiajul de vară este gata! Acest tip de machiaj îți va oferi un aer proaspăt și sofisticat în același timp.

Creioanele de ochi waterproof sunt disponibile în 10 culori și le găsești pe site-ul www.cupio.ro. Tu ce culoare ai încercat?

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN