Descoperă cele mai noi produse de make-up și manichiură de la Cupio!

Noutăți Make-Up Noutăți Manichiură

Tu ai auzit? Ne-am extins portofoliul de produse cosmetice profesionale și de manichiură cu noutăți tentante!

Dacă te numeri printre femeile care pun pe primul loc frumusețea și îngrijirea personală, atunci trebuie să fii la curent cu cele mai noi produse pentru manichiură și make-up din portofoliul brandului tău favorit, Cupio!

Pentru că suntem numărul 1 în domeniul manichiurii din România (conform datelor Market Vector, vânzări 2018 în locațiile din centrele comerciale), ne îmbunătățim constant portofoliul de produse pentru unghii, astfel că am lansat o formulă nouă de Revo Gel. Aceasta reunește toate avantajele gelului și ale acrilului într-un singur produs RevoLUȚIONAR. Noua gamă Revo Gel este disponibilă în nouă nuanțe diferite: Classic French, Snow White, Nude Beige, Salmon, Baby Pink, Blossom, Milky Pink, Milky White, Nudissimo.

Pentru a satisface cele mai rafinate gusturi, am mai inclus în gama noastră de produse de manichiură, Gelul UV Flexi Slim. Recomandat pentru tehnica unghiilor slim, gelul 2 in 1 este special conceput pentru construcție și camuflaj. Garantează o manichiură delicată și elegantă, fiind totodată rezistent la șocurile mecanice.

Foil Gel este un alt produs pe care îl găsești de acum la noi! Special destinat tehnicii foliei de transfer, acest gel la sticluță se folosește la aplicarea foliei full nail (pe toată unghia) sau pentru aplicarea pe o zonă definită de o suprafață mai mare.

Pentru o pilire precisă și ușoară a unghiilor, alege noua Pilă profesională lavabilă Super Lasting sau Pila buffer profesională Super Lasting. Ambele au o durată de viață mai mare decât pilele clasice și pot fi spălate sau sterilizate.

Dacă vrei să ai o manichiură nonconformistă, noile Șabloane de construcție plastifiate Stiletto îți vor fi de mare ajutor! Datorită formei, șabloanele sunt ideale atât pentru construcția unghiilor mici de salon, cât si a unghiilor lungi.

Pentru o bună luminozitate la salonul de înfrumusețare sau în oricare alt spațiu de lucru, poți alege Lampa Cupio Glam sau Lampa led Cupio Smart Bright. Cea din urmă este perfectă și pentru studiourile de realizare a fotografiilor profesionale, deoarece redă luminozitatea potrivită. Dispune de 7 nivele de intensitate a luminii ce variază între 3000K și 6000K.

Orice make-up artist cunoaște importanța deținerii unei stații profesionale de make-up la salon. Este și mai confortabil atunci când aceasta se poate transforma în valiză încăpătoare și ușor de transportat. Venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri cu două astfel de produse complexe și cu un design elegant: Stația profesională de make-up Cupio Glam și Stația profesională de make-up Cupio PRO.

Pensula de make-up pentru sprâncene Double 326 este un alt produs nou din gama noastră care îți promite o aplicare perfectă a produselor de machiaj pentru sprâncene. Este dotată cu două capete (o periuță și o pensulă) și ideală pentru aplicarea produselor cremoase.

La Cupio găsești o varietate de produse pentru machiaj, îngrijire personală și manichiură – peste 400 de nuanțe de oje semipermanente, între care și nude-uri, alb laptos, culori închise, glitterate sau mate. Vezi restul produselor pe www.cupio.ro

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN