Obține rezultate maxime cu iluminatorul tău! 🌟

Make-up Tips & Tricks Make-Up

Iluminatorul a devenit unul dintre cele mai iubite produse pentru machiaj, tocmai datorită multifuncționalității acestuia. 

Paleta Muah Backstage Glam conține patru nuanțe diferite care pot fi aplicate separat sau mixate între ele, astfel obții mai multe culori.🌟 😍

Efectul, atunci când folosești un iluminator, este unul luminos și radios, conferă pielii strălucire și este ideal pentru a crea efectul de strobing (ten sculptat cu ajutorul luminii).

Înainte să-l aplici, trebuie să știi câteva informații care te vor ajuta să-ți creezi efectul dorit.

Dacă vrei să obții un efect natural, este indicat să aplici iluminatorul cu o pensulă pufoasă din păr natural, cum este pensula pentru blending Cupio 305. Această tehnică este recomandată în special pentru machiajul de zi, atunci când este expus luminii naturale.

Pentru un efect intens, aplică iluminatorul cu o pensulă plată din păr sintetic ca pensula Cupio 104. Această tehnică de aplicare este potrivită atunci când porți machiajul într-o lumina mai difuză sau când este fotografiat.

Pentru a obține un efect umed de luminozitate, aplică iluminatorul cu pensula ușor umezită sau peste un produs cremos care amplifică rezultatul final. Îți recomandăm să-l aplici peste iluminatorul lichid din gama Skin Glow.

Dacă îți dorești un efect de piele glowy, răzuiește puțin iluminator cu o periuță și adaugă-l în fondul de ten înainte să-l aplici pe față.

Aplică iluminatorul în zonele unde cade lumina în mod natural: partea superioară a pomeților, podul nasului, deasupra buzei superioare și colțurile interioare ale ochilor. Pentru un efect de lifting al ochilor, aplică-l sub sprânceană, chiar pe arcadă

Pentru a evita să ai un machiaj cu pete pe pomeți, aplică iluminatorul înainte să aplici contur și blush, vei vedea că se vor uniformiza mai bine.

Atunci când porți o ținută de seară, aplică iluminatorul și pe decolteu. Daca ai aplicat prea mult iluminator, aplică puțină pudră peste și astfel va scădea intensitatea.

Tot ce îți rămâne de făcut este să strălucești!! 🌟 🌟

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN