Modele de unghii pentru vara 2022

Inspire Manichiură Unghii cu gel
mani vara 2022

Oja semipermanentă sau gelul UV rămân în topul preferințelor femeilor, atunci când vine vorba despre manichiura sau pedichiura de vară. Aceste produse au avantajul că oferă o rezistență îndelungată, astfel că vor persista pe unghiile de la mâini sau de la picioare aproximativ 3-4 săptămâni.

Astfel, femeile care aleg manichiurile semipermanente se pot bucura de vacanța pe plajă sau de vizitele la piscină fără a se îngrijora că oja le-ar putea sări de pe unghii în contactul cu apa.

Care sunt tendințele în materie de unghii pentru vara 2022?

Când vine vorba despre tendințe, femeile sunt cele mai curioase să afle care sunt stilurile și modelele de unghii care se poartă în vara anului 2022.

Ei bine, o manichiură în tendințe este cea care te face să te simți cel mai bine atunci când o porți. Evident că sunt și câteva mici trenduri care se schimbă de la an la an, însă un lucru e sigur: vara este a culorilor și a strălucirii!

Anul acesta, vedetele rămân nuanțele de oje vibrante, colorate, neon, dar se poartă în continuare și culorile cu particule fine de sidef, pe unghii.

În ceea ce privește modelul pentru unghiile de vară, nici aici nu putem vorbi despre un trend. Este bine ca fiecare femeie să ceară sfatul tehnicianului de unghii, care să o sfătuiască în acest sens. În funcție de forma unghiei naturale și de grosimea degetelor, unei femei poate să i se potrivească forma migdală, pătrată, ascuțită sau ovală.

Culoare, culoare, culoare! În galeria foto de mai jos puteți vedea unele dintre cele mai vesele și vibrante modele de unghii pentru vara 2022, realizate cu kituri de oje semipermanente sau cu kituri de unghii cu gel.

Manichiură realizată de trainerul Cupio, Eliza Șerban cu Gel Neon Acid Green

De ce trebuie să ținem cont când ne aranjăm unghiile vara?

Unghiile sunt parte a mâinilor noastre, așadar, pe lângă vizitele la salonul de nail-art, trebuie să nu uităm să le acordăm și acestora îngrijirea de care au nevoie. Hidratarea pielii mâinilor este esențială pentru un aspect general plăcut al acestora. Mai ales că unele dintre semnele înaintării în vârstă a femeilor sunt… mâinile. Exfolierea și hidratarea mâinilor cu produsele potrivite ne vor oferi rezultatele așteptate.

Nu uita să ai mereu în geantă o cremă de mâini, dar și un balsam sau un ulei de cuticule. Deși oja semipermanentă și gelul UV oferă rezistență pe unghii de până la 4 săptămâni, în acest timp cuticulele sigur vor crește și ar putea strica aspectul impecabil al manichiurii. Pentru a elimina aspectul lor aspru și inestetic, hidratează-le cât mai des.

Cele mai populare modele de unghii

În continuare venim în ajutorul tău cu o altă serie de imagini pentru a te inspira în alegerea celor mai frumoase modele de manichiuri pentru acest sezon estival! Alege-le pe cele care ți se potrivesc cel mai bine și nu uita – culorile neon și tari sunt cele care merg mână în mână cu pielea bronzată, marea albastră și nisipul alb.

Manichiuri cu tonuri de roșu

Manichiură realizată de trainerul Cupio, Iulia Mitroi cu Summer Collection Orange Wave

Manichiuri cu tonuri de albastru

Manichiură realizată de trainerul Cupio, Iulia Mitroi cu Rubber Base Pastel Baby Blue

Manichiuri cu tonuri de roz

Manichiură realizată de trainerul Cupio, Andreea Pruneanu cu One Step Easy Off – Cyclamen

Manichiuri cu tonuri de galben și portocaliu

Manichiuri cu tonuri de verde

Manichiuri nude

Manichiuri în tonuri de alb

Vezi si selecția de kituri unghii cu gel

Citește și Ojă semipermanentă sau gel? Care variantă de manichiură e mai rezistentă, vara, la mare?

Articol realizat de Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN