Cupio face Europa mai frumoasă! ✈️🌍

Din comunitate

Poate că știați sau nu deja, însă brandul românesc Cupio, fondat în 2012 la Timișoara, a ajuns cu produsele sale de beauty în Germania și Italia, prin intermediul partenerilor săi externi!

Pe lângă cele 20 de magazine fizice deschise în România și platforma online www.cupio.ro, brandul distribuie produsele sale și în Uniunea Europeană. Astfel, româncele de peste hotare, dar nu numai acestea, ci și toate femeile pasionate de frumusețe din străinătate, se pot bucura de cosmeticele profesionale dezvoltate de Cupio.

CUPIO în Germania

În Germania, ojele semipermanente care au consacrat brandul – Cupio To Go! , gelurile de manichiură și toate aparaturile și accesoriile necesare pentru întreținerea unghiilor pot fi găsite pe platforma online www.cupio-nails.de, dar și în magazinul distribuitorului oficial al mărcii, situat în Kassel, la adresa Wilhelmshöher Allee 95. Clientele pot găsi aici și o varietate de produse de machiaj și îngrijire personală.

Comunitatea Cupio din Germania
💙Facebook – Cupio Nails Deutschland
💟Instagram – Cupio.de

CUPIO în Italia

În Italia, produsele Cupio se pot achiziționa de pe platforma online www.cupio.it. Aici sunt disponibile oje semipermanente, geluri UV, lacuri de unghii clasice, accesorii pentru manichiură și produse de machiaj.

Comunitatea Cupio din Italia
💙Facebook – Cupio.it
💟Instagram – Cupio.it

Cupio în Danemarca

În Danemarca, produsele Cupio pot fi comandate pe www.cupiocosmetics.dk

Comunitatea Cupio din Danemarca
💙Facebook – cupiocosmetics.dk
💟Instagram – cupiocosmetics.dk

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN