Vezi cine a câștigat Cupio Beauty Vlogger 2018!

Concursuri
Anul acesta a avut loc prima ediție Cupio Beauty Vlogger 2018 , ce tocmai s-a încheiat cu succes! Finalistele și-au arătat îndemânarea în Boot Camp-ul de la Hotel Ioana, Sinaia. Felicitări câștigătorilor și mulțumim tuturor celor care au participat, suntem mândri de voi! ☺

Vrem să împărtășim și cu voi ce a însemnat pentru ei experiența Cupio Beauty Vlogger 2018. Iată câteva dintre impresiile câștigătorilor:

Alexandra Sandu (LOCUL 1-Manichiură)

De foarte mult timp îmi doream să mă apuc de treaba asta cu YouTube, vlogging și chestii de genul doar că nu știam cum să încep și ce să fac, așa că am tot amânat-o până în momentul în care din pură întâmplare, am dat de postarea celor de la Cupio în care anunțau organizarea unui concurs cu titlul „Cupio Beauty Vlogger”,care era atât pentru cele pasionate de machiaj cât și de manichiură. Având în vedere pasiunea mea pentru manichiură, și faptul că am tot amânat partea cu vlogging-ul, am zis că acesta este momentul perfect de a-mi începe „relația” mea cu YouTube-ul.
   Mi-au plăcut toate temele în general, însă cea despre care pot spune ca mi-a plăcut ceva mai mult decât restul a fost tema din finala și anume „ROYALTY”. Cu siguranță, momentul cel mai intens trăit a fost, categoric, cel trăit în finală în care cele trei finaliste de la manichiură ne aflam în fața juraților care se pregăteau să anunțe marea câștigătoare.  Experiența Cupio Beauty Vlogger a fost una dintre cele mai tari experiențe pe care le-am trăit până acum și care m-a schimbat din foarte multe puncte de vedere. Acum am o mai mare încredere în mine, sunt mai dezinvoltă și mai optimistă.”

Vezi aici videoul Alexandrei cu manichiura câștigătoare!
 

Sorina Georgescu (LOCUL 2 – Manichiură)
 „Eu personal am vrut să răspund acestei provocări Cupio, pentru că le iubesc produsele .Îi urmăresc pe toate rețelele de socializare , inclusiv pe Youtube, și îmi doream tare mult să cunosc persoanele „din spatele camerelor „. Nu mă gândeam  că  o să ajung pana în finală , dar la fiecare probă am dat tot ce am putut eu mai bun, astfel încat să nu dezamăgesc și să fiu mândră de rezultatul final.
 Tema mea preferată a fost cu siguranță, Disney World pentru că este o temă atât de amplă, care te poartă pe aripile copilărie și te face să visezi.  Aveam atât de multe opțiuni,  încât partea cea mai grea a fost să aleg. Cred că fiecare dintre noi ne-am lăsat purtate de val, punându-ne imaginația la contribuție, transformându-ne în personaje de poveste.
  Momentul în care am trăit cel mai intens, a fost atunci când, la final, înainte de aflarea rezultatelor, fiecare dintre noi a văzut filmulețul cu evoluția sa, pe care jurații Cupio l-au pregatit pentru noi. Acel filmuleț m-a facut să realizez câte clipe frumoase am trait pe parcursul competiției, cât de multe am învățat și cât efort am depus.
  Cupio Beauty Vlogger 2018 a fost cea mai frumoasă experiență trăită până acum și sper din tot sufletul să o trăiesc și în anul 2019. În cadrul competiției am învățat să filmez , să editez  și să creez personaje pe unghii, personaje  care să prindă viață și să trăiască alături de mine. Am învățat că o temă dată poate fi privită, trăită și interpretată într-un milion de feluri, asta  pentru că fiecare este unic. Am cunoscut oameni minunați în BootCamp cu care am legat prietenii și alături de care m-am distrat pe cinste, trăind fiecare moment din finala la intensitate maximă.”

 Vezi aici viedoul cu manichiura realizată de Sorina!

Aldea Elena (LOCUL 1 – Machiaj)
„Nu mai participasem la niciun concurs de acest gen, deși îmi doream tare mult, și am decis sa particip pentru a îmi testa cunoștințele și limitele. În cadrul concursului clar tema preferată din întreaga competiție, pentru mine, a fost „Frumusetea de-a lungul vremurilor” pentru că m-am regăsit extrem de mult în personajul meu, femeia glam a anilor ’20, o femeie frumoasă, puternică și independentă.Legat de momente, au fost destul de intense toate momentele de așteptare a topurilor, însa, cel mai puternic și palpitant moment a fost aflarea rezultatelor finale!
   Competitia Cupio Beauty Vlogger 2018 m-a făcut să am mai multă încredere în mine și să prind mai mult curaj.   În plus, m-a facut să explorez teritorii noi în domeniul makeup-ului:”

 Vezi aici videoul Elenei cu machiajul câștigător!

Popa Anca Madalina (LOCUL 2 – Machiaj)
 „În mare parte, ceea ce m-a determinat să mă înscriu în competiție a fost să văd cât de departe pot ajunge, tinând cont că nu am făcut niciun curs de makeup și că fac asta din pură pasiune. Am simțit nevoia de o validare și de o exercitare a pasiunii mele in afara celor patru pereți ai camerei mele. Acela a fost momentul în care am apăsat pe [REC] și de acolo știți povestea.
  Tema preferată, hmm, greu de ales. Mi-au plăcut toate, dar poate că mai aproape de sufletul meu a fost tema Disney, unde am fost Ursula. Știu și motivul pentru care a rămas așa în sufletul meu, deoarece a fost primul look la care am muncit mai mult decât de obicei, la care am căutat să-mi iau perucă, vopsea de corp. Și a fost și primul meu machiaj creativ făcut vreodată!
  Experiența Cupio Beauty Vlogger simt că mi-a dat mai multă încredere în mine, mi-a dat curajul să încep un canal de Youtube în limba româna, unde să postez chestii legate de make-up, fashion și nu numai. Pe lângă asta m-a făcut să mă gândesc la faptul că pasiunea poate deveni un job pe care să-l fac cu placere! Și am uitat de cel mai intens moment trăit în competiție. Cel mai intens moment trăit în competiție a fost cu siguranță momentul în care ne țineam toate de mână și s-a desmenat marea câștigătoare! Atunci am simțit ca it’s for real! Incă o data felicitări Elei pentru tot parcursul în competiție și pentru toate look-urile minunate pe care le-a realizat!”

Vezi aici videoul cu machiajul realizat de Anca Mădălina

Antal Alexandra (LOCUL 3 – Machiaj)
  „Înscrierea în această competiție pentru mine a însemnat o provocare. Sunt pasionată de machiaj, mai ales cel de tip fantasy deoarece îmi permite să mă exprim liber și să fiu creativă, motiv pentru care am și ales să mă înscriu cu un astfel de machiaj. Am avut ocazia, prin acest concurs, să îmi depășesc limitele, să experimentez și să dau frâu liber imaginației mele.
  Tema mea preferată a fost cu siguranță „Disney World” și cred că acest lucru s-a vazut și în machiajul pe care l-am realizat. Mereu am fost îndrăgostită de tot ceea ce înseamnă basme, magie și fantastic, iar prin această temă, am Ăputut să dau viață unui personaj inedit, inspirat dintr-o poveste dragă mie, și anume Alice în Țara Minunilor. Cât despre momentul cel mai intens trăit în competiție, acesta a fost cu siguranță bootcamp-ul, o experienta de neuitat alături de oameni minunați pe care acum îi pot numi prieteni.
  Nu pot spune că această competiție m-a schimbat, dar ceea ce pot spune este faptul că m-a ambiționat să continui să fac ceea ce îmi place, să muncesc pentru ceea ce îmi doresc și cel mai important să nu mă dau bătută.”

Vezi aici videoul cu machiajul realizat de Alexandra!

Rămâneți alături de noi  pentru a vedea cum s-au bucurat câștigătorii nostri de premii și deisgur, pentu a afla detalii despre următorul Cupio Beauty Vlogger !!

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN