Ojă semipermanentă sau gel? Care variantă de manichiură e mai rezistentă, vara, la mare?

Manichiură

Unghii cu gel sau cu ojă semipermanentă pentru vacanța de vară? Care sunt mai rezistente dacă ne facem concediul pe litoral? Este una dintre variante mai sensibilă la apa mării? Răspunsurile la aceste întrebări le aflăm de la Eliza Șerban, trainer Cupio:

Dacă acum puțin timp în urmă era dificil să faci o alegere potrivită între gel și ojă semipermanentă, în ceea ce privește rezistența produsului, acum totul este mult mai simplu!

Știam, pe acea vreme, că pentru a aplica ojă semipermanentă, unghia avea nevoie doar de o simplă pilire cu ajutorul unui buffer, iar acest fapt le încânta enorm pe cliente, tehnica fiind practică și rapidă. Din păcate, rezistența manichiurii lăsa de dorit, în special dacă unele dintre cliente aveau unghii fragile. Stratul de bază al ojei semipermanente era foarte lichid și subțire, astfel că nu oferea nici un plus de rezistență. Ba chiar tehnicienii se bazau până și pe stratul de top coat pentru o consolidare mai bună.

Auzeam foarte des ”O să vreau gel pe unghiuțe. Plec în concediu și vreau să îmi reziste bine unghiile”. Gelul era, fără doar și poate, opțiunea cea mai sigură de atunci, așa că mă conformam cu cerințele clientelor.

Acum, nu mai este un secret că oja semipermanentă a devenit la fel de puternică precum sistemul de gel. Așadar, dacă pleci în concediu, alege opțiunea care te reprezintă mai mult, pentru că ambele sunt rezistente!

Oja semipermanentă s-a dezvoltat în mod miraculos, într-un produs foarte rezistent și foarte des utizilizat în saloanele de înfrumusețare.  Baza acestui sistem a devenit foarte complexă, începând cu textura, până la o gamă largă de nuanțe cu sau fără sclipici. Vorbesc acum despre baze Rubber, Rubber Shimmer și Gum base. Dacă încă nu le-ai încercat, acum este momentul!

Textura diferă de la o gamă la alta, fiind diferențe minore până și între cele cu sclipici și cele fără sclipici. Rezistența poate fi uimitoare, în mod deosebit la clientele cu unghiuțe puternice!  Aceste baze enumerate mai sus au o aderență extrem de bună cu placa unghială, așa că rezultatele vor fi cu 90% mai bune, chiar și în cazul unghiilor problematice.

Dacă nu v-am convins doar prin vorbe, vă atasez două imagini cu rezistența până la întreținere.

Așadar, dacă pleci în concediu, alege un kit ojă semipermanentă, în cazul în care nu îți dorești unghii foarte lungi și asta e ceea ce preferi în restul timplui. Recomandarea mea pentru unghii lungi este sistemul de gel. Însă ambele variante vor rezista cu brio indiferent de câte ori te bălăcești în apa mării.

În galeria FOTO de mai jos poți vedea câteva modele superbe de unghiuțe realizate de trainerul Eliza Șerban

Eliza Șerban, Trainer Cupio

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN