Meet the TEAM: Cupio Dream Team!

Din comunitate

Dorință pentru frumusețe, dorință pentru a fi cei mai buni, dorință pentru a îndeplini cât mai bine nevoile și așteptările clienților. Pentru cine nu știe încă, denumirea brandului de produse cosmetice profesionale provine din limba latină și înseamnă dorință, aspirație. De această dorință suntem conduși și noi, cei 122 de oameni din echipa Cupio, care ne străduim zi de zi să vă oferim tot ceea ce este mai bun.

Ne place să ne spunem și Cupio Dream Team pentru că…  suntem o echipă de vis 😊! Nu suntem perfecți, dar suntem entuziaști, ambițioși, perseverenți, învățăm din greșeli și ne dorim să evoluăm împreună pentru a duce brandul 100% românesc, cât mai sus . Dar acest lucru nu l-am putea realiza fără voi, cei care ne apreciați produsele.

Ne-am gândit, așadar, că e timpul să ne cunoașteți mai bine și pe noi, cei din echipa Cupio .

Să începem cu… ÎNCEPUTUL!

FONDATORII CUPIO – RALUCA ȘI RĂZVAN ȘTEFĂNESCU

Raluca și Răzvan Ștefănescu sunt OAMENII care au pus bazele brandului Cupio și, fără de care, #CupioDreamTeam nu ar fi existat astăzi. În urmă cu 7 ani, o dorință devenise realitate pentru ei.  Anul 2012 a fost cel în care s-a lansat, oficial, platforma online de produse cosmetice profesionale www.cupio.ro.


“Am lansat Cupio.ro în anul 2012 și ne mândrim cu faptul că este o companie 100% românească, ce și-a început activitatea într-un moment în care piața produselor cosmetice profesionale era slab dezvoltată sau acaparată de branduri străine. Am pornit de la viziunea
 de a oferi femeilor posibilitatea de a-și satisface cu adevărat dorința de a fi frumoase, bucurându-se de beneficiile unor produse cosmetice profesionale, povestesc fondatorii brandului.

Viziunea nu numai că s-a îndeplinit. Astăzi, la 7 ani de activitate, Cupio a ajuns un reper important pe piața produselor cosmetice profesionale. Grație echipei perseverente și ambițioase, care numără astăzi 122 de persoane, brandul românesc a ajuns să dețină, pe lângă platforma online, 14 magazine fizice în toată țara și peste zece mii de produse profesionale.

CUPIO DREAM TEAM

Suntem structurați pe departamente, dar guvernați de aceeași dorință și pasiune pentru frumusețe! Toate departamentele Cupio funcționează în strânsă legătură. Unul fără de celălalt nu ar putea îndeplini MISIUNEA – aceea de a satisface nevoile clienților. Să le luăm pe rând:

DEPARTAMENTUL DE MARKETING 💄💋

Cheia unui business de succes o constituie Departamentul de Marketing. Componenta esențială a acestuia sunt oamenii creativi. Fără ei, produsele nu ar bucura clienții. Ei sunt cei care testează și promovează produsele, dedicându-se total pentru creșterea continuă a imaginii companiei.

DEPARTAMENTUL CALL-CENTER 📞☎️

Datorită acestui departament,  clienții primesc toate răspunsurile de care au nevoie, referitoare la produsele comercializate de Cupio. Prin intermediul telefonului sau al mesajelor trimise pe pagina de Facebook Cupio, clienții au posibilitatea de a cere informații despre statusul comenzilor, dar și de a-și împărtăși experiența pe care au avut-o după ce au folosit produsele cosmetice profesionale. Fetele de la Call-Center sunt drăguțe și amabile, mereu la dispoziția clienților noștri!

DEPARTAMENTUL VÂNZĂRI 💅🌟💄

Unii dintre clienții fideli ai Cupio sunt profesioniștii din domeniul frumuseții. Echipa din Departamentul de Vânzări oferă suport saloanelor de înfrumusețare și îngrijire care lucrează cu produsele de manichiură și make-up de la Cupio. Tinere, frumoase și deștepte, fetele de la Vânzări se asigură că cele mai noi oferte și game de produse din portofoliul Cupio ajung în atenția tuturor profesioniștilor din domeniul de Beauty.


DEPARTAMENTUL DE RESURSE UMANE 🍭🍬🍩🍇🍑

Se spune că Departamentul de Resurse Umane este „inima” unei organizații, dar totodată este partener strategic pe termen lung și este interfața dintre angajator și viitorii angajați. Participă la crearea brandingului de angajator și a unei culturi organizaționale care pune pe primul loc omul, colegul, angajatul companiei și susține performanța angajaților.

„Fetele de la HR” au grijă și de sănătatea noastră, de crearea unei atmosfere prietenoase în care să ne desfășurăm activitatea zilnic și ne răsfață mereu prin activități de team-building sau pur și simplu prin „Ziua Fructelor”.


DEPARTAMENTUL JURIDIC 📖 ⚖️ 📔

Obiectivul principal al colegilor din Departamentul Juridic este de a asigura apărarea drepturilor și a intereselor companiei Cupio. În plus, tot ei sunt cei care se asigură de menținerea transparenței și a corectitudinii tuturor actelor întocmite în cadrul companiei.


DEPARTAMENTUL FINANCIAR – ECONOMIC 💰💶

Fetele de la Departamentul Financiar – Economic se ocupă de asigurarea unui proces eficient de facturare a clienților companiei. Emiterea, distribuirea și înregistrarea contabilă a facturilor emise sunt unele dintre prioritățile fetelor de la Departamentul Financiar-Economic.

DEPARTAMENTUL ACHIZIȚII 📆 🚐

În acest departament se planifică și se organizează în mod eficient achiziția de produse și servicii necesare companiei. Oamenii de la “Achiziții” sunt în permanență în căutarea ofertelor cele mai rentabile, motiv pentru care trebuie să cunoască foarte bine piața. Tot ei negociază contractele, prețurile și termenele de livrare a produselor care urmează să fie achiziționate. Apoi se asigură că recepția finală are loc fără probleme.


DEPARTAMENTUL DE COLETARE ȘI MĂRFURI 🚛 📦 🎀

Ei bine, așa cum nici un departament nu ar putea funcționa în lipsa celuilalt, este foarte evident și rolul Departamentului de Coletare și Mărfuri din cadrul Cupio. Datorită echipei eficiente (formată din fete și băieți) a acestui acestui departament, toate produsele comandate de clienți pleacă în siguranță din depozitul nostru.

DEPARTAMENTUL DE LOGISTICĂ 🚛 🚚

Prioritatea Departamentului de Logistică este de a asigura buna desfășurare a transportului mărfurilor. Tot în cadrul acestui departament se are în vedere menținerea relațiilor cu transportatorii, astfel încât întreg procesul de gestionare a mărfurilor să se desfășoare în cele mai bune condiții.

RETAIL / IN STORE 🏬🆕💯

Ultimii din acest articol, DAR NU CEI DIN URMĂ, sunt colegii nosțri numeroși din cele 14 magazine fizice pe care le avem deschise în toată țara. Prioritatea lor este de a-i consilia într-un mod profesionist pe clienții care ne vizitează. Coordonate de managerii zonali, echipele din București, Timișoara, Arad, Cluj, Iași, Suceava și Constanța sunt formate din oameni tineri, entuziaști și pasionați de ceea ce fac, astfel că ne reprezintă cu succes în fiecare dintre cele mai importante zone ale țării.

În galeria de mai jos puteți cunoaște colegii din magazinele Cupio deschise în cele mai importante orașe ale țării.

Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN