Manichiuri de Halloween

Inspire Manichiură

Luna aceasta, o sarbatoare cu origini americane ne da motive sa participam la petreceri sau alte evenimente create special pentru a alunga spiritele rele: (deja) faimosul Halloween. Iata o ocazie perfecta sa scoatem la iveala copilele din noi si sa ne lasam imaginatia sa calatoreasca pe taramul monstrilor si al personajelor fantastice pentru cel putin o noapte. Si pentru ca la asta ne pricepem cel mai bine, va recomandam astazi cateva exemple de manichiuri tematice pe care le puteti realiza cu usurinta pentru a fi in ton cu principalul eveniment al toamnei.

Unghii cu dovleac

Halloween Nails PumpkinEste binecunoscut faptul ca simbolul acestei sarbatori este acel dovleac mare si portocaliu, decorat in diverse moduri pentru a lumina sub forma unei fete umane. Din fericire, portocaliul este o culoare in tendinte si anul acesta deci nimic nu va impiedica sa aveti o manichiura moderna si in acelasi timp dedicata Halloween-ului daca alegeti o manichiura cu faimosul dovleac. Pentru a adauga un pic de contur dar si un pic de mister acestui model, va sfatuim sa folositi orice nuanta de portocaliu veti alege in combinatie cu un negru cat mai inchis. Efectul va fi unul de senzatie!

 

Unghii cu vampiri

Vampire nailsDaca anul acesta vrei sa optezi pentru unghii de Halloween cu iz autohton, poti alege un model care sa faca trimitere la popularii vampiri. Nu iti trebuie decat un pic de indemanare si trei culori fundamentale: alb, rosu si negru. Pentru cele mai indraznete, care nu vor sa se limiteze la un nail art clasic ce ar presupune exclusiv pictarea unghiilor, aveti posibilitatea sa creati o manichiura iesita din comun lasand unghiile de la degetul mic si cel aratator usor mai lungi iar cele de la inelar si degetul mijlociu un pic mai scurte. Cand acestea vor fi apropiate, vor trimite cu gandul la inconfundabilul maxilar al unui vampir, cu canini lungi si inspaimantatori. Plusati la nivel de impresie artistica adaugand un pic de rosu in varful celor doua unghii mai lungi!

 

Unghii cu monstri

Monster nailsPentru cele mai jucause dintre voi, unghiile cu monstri, cranii, fantome, lilieci si panze de paianjen raman intotdeauna cea mai creativa optiune. In cazul in care te regasesti si esti decisa sa mergi cu aceasta varianta, sunt slabe sanse sa gasesti o a doua manichiura identica celei pe care o vei adopta tu la petrecerea la care vei participa. In plus, unghiile cu creaturi fantastice iti dau libertatea de a alege orice culori doresti pentru a-ti pune in evidenta unghiutele cat mai bine. Cu toate acestea, cele mai intalnite culori raman portocaliul si verdele, dar si combinatia de alb si negru, stropita cu un pic de rosu pentru…efect.

 

Indiferent ce varianta de manichiura vei alege pentru a sarbatori Halloween-ul cu stil, ojele, gel lacurile si gelurile UV de la Cupio iti stau la dispozitie pentru a te ajuta sa iti pui ideea de nail art in practica. Avem alb, rosu si negru din plin dar si nuante diferite de verde si portocaliu. Si daca vrei sa cresti si mai mult impactul pe care il va crea aparitia ta cu ocazia acestei zile speciale, ornamentele noastre de unghii iti stau in permanenta la dispozitie atat pe site cat si in magazinele noastre. Happy Halloween din partea intregii echipe Cupio!

 

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN