Manichiura în culori pastel. Un trend pe care nu poți să-l ignori.

Inspire Manichiură

Am văzut manichiura in culori pastelate pe toate rețelele de socializare și este negreșit un trend foarte ușor de adoptat, fie că îți realizezi manichiura acasă sau la salon.

Cu toate acestea, sunt multe femei care nu îndrăznesc să se apropie de culorile pastelate, fiind convinse de faptul că le pot conferi un aer copilăresc, pe care nu și-l doresc. Dacă te afli și tu în această categorie, este timpul să lași în urmă prejudecățile și să te lași purtată de culorile verii.

Manichiura de tip curcubeu

Nu ne referim la un design curcubeu pictat pe unghie de această dată, ci la realizarea fiecărei unghii într-o culoare diferită a curcubeului. Creează-ți o selecție de 5 oje semipermanente în culorile preferate și le vei putea combina de fiecare dată într-un nou mod creativ.

Manichiura French

Manichiura french s-a bucurat de-a lungul timpului de foarte mult succes, fiind ușor de adaptat conform trendurilor actuale și mereu îndrăgită de către femei datorită aspectului îngrijit și elegant al acesteia.

Bineînțeles, manichiura french s-a adaptat cu ușurință trendului culorilor pastelate și este una dintre cele mai subtile modalități de a adopta trendul, în special în cazul în care ești o persoană care nu se simte în largul său cu o manichiură de tip curcubeu.

Manichiura semilună

Nici manichiura de tip semilună nu este un trend nou, însă se adaptează ușor cerințelor actuale. Acest tip de manichiură datează încă din anii 20, cand femeile încep să renunțe la purtarea mânușilor în anumite ocazii. Se pare că, abia în anii 30 acest tip de manichiură a devenit un trend, fiind adoptat de multe femei.

Poți realiza acest tip de manichiură adăugând și câteva elemente decorative care să trezească interesul, ca de exemplu puncte la baza unghiilor sau linii. Culoarea galbenă este de asemenea un must-have în acest sezon, de aceea îți propunem să realizezi manichiura semilună perfectă cu oja semipermanentă 2020 din colecția To Go, într-o nuanță de galben.

Încă mai crezi că manichiura în culori pastelate nu este pentru tine? Cu următoarea propunere sigur te vom convinge să renunți la obiceiuri și să adopți un stil nou.

Manichiura pastel în culori mute

Culorile dulci și jucăușe nu sunt pentru tine. Ești o femeie ocupată, dar care totuși iși dorește să fie mereu în trend. Te-am descris aproape perfect, nu-i așa? Poți încerca o manichiură rapidă cu ajutorul colecției de oje semipermanente 3 în 1. Este simplu și rapid de aplicat, manichiura ta va fi gata într-un singur pas. Combină culori calde de roz sau coral pentru un look perfect de vară și vei avea o manichiură în trend.

Folosește oja semipermanentă one step în nuanța Living Coral, cu siguranță vei putea realiza o manichiură profesională, chiar la tine acasă.

Joacă-te cu formele

Ultimul tip de manichiură, poate fi realizat cu succes în nuanțe de pastel și face apel la creativitatea ta. Te poți inspira din decadele tale preferate, ca de exemplu anii 80 sau pur și simplu dă-ți frâu liber imaginației și creează un model unic. Folosește detalii grafice și creează forme simple din gel pastel, în diferite culori pentru o manichiură care te scoate din anonimat.

Articol realizat de Raluca Lobaza, studentă FEAA, Marketing

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN