Delia Matei s-a alăturat echipei de Traineri Cupio

Interviu

Ne bucurăm să îi urăm „Bun venit!” în echipă Deliei Matei, cel mai nou Trainer Cupio. 🤗

Am rugat-o pe Delia să ne povestească câte ceva despre ea, așa încât să o putem cunoaște mai bine. ❤️

„Bună, sunt Delia Matei, activez în domeniul Nails de 11 ani, iar de aproximativ 4 ani sunt trainer!
Mă bucur că în acest moment sunt trainer la școala proprie din Târgoviște și că în curând voi redeschide o academie în București!
Acest proiect mă împlinește, deoarece simt că contribui la dezvoltarea domeniului având ocazia de a interacționa cu oameni dornici de dezvoltare, împărtășindu-le experiența și pasiunea mea.
Tot ceea ce am realizat, am realizat din iubire, cu susținerea familiei mele, care este cea mai minunată pentru mine. Întotdeauna am îmbinat armonios, sau cel puțin am făcut tot posibilul să fie așa, meseria de Nail artist, cu bucuria de a fi mama, soție, soră, fiică…
Sunt fericită că am perseverat, că nu m-am gândit nicio clipă să renunț, oricât de multe bariere am întâmpinat. Indiferent că am făcut sau nu pauză din a profesa, am fost tot timpul într-un proces de învățare continuu, motiv pentru care mă mândresc.
Sunt recunoscătoare tuturor persoanelor care m-au susținut si încurajat, așa am reușit să țin pasul cu evoluția rapidă a acestui domeniu și a societății. Sunt super, super mândră că fac parte din această minunată echipă alături de care vreau să dezvolt proiecte speciale, care să răspundă nevoi de formare și dezvoltare.
Sunt extrem de mândră că am reușit ca prin publicarea COMPENDIULUI DE STILIZARE-PROTEZARE șă vin în ajutorul a peste 3000 de tehnicieni și traineri.
Sunt pasionantă, așa cum cred ca va și gândiți, de tot ceea ce înseamnă arta a unghiilor, dar cel mai și cel mai mult îmi place să fiu în fața cursantelor, să le îndrum și să le urmăresc evoluția.
Urmărindu-le simt o satisfacție ce nu o pot descrie în cuvinte!
• De curând am participat la un curs de forme extreme, de mult planificat, dar abia acum i-a sosit rândul …. Zic eu că a fost cel mai potrivit! Efectiv m-am îndrăgostit în cele 5 zile de curs, iar mintea mea își organiza deja alte proiecte și alte proiecte.
A fost un super impuls după o lungă perioadă de repaus!
Pentru viitor, am extrem de multe proiecte, dar o sa ne bucurăm împreună la momentul potrivit! Sunt inspirată, creativă, pasionată și abia aștept să vă surprind!”

Cu drag, Delia

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN