Manichiura french, de modă veche sau mereu în trend?

Manichiură

Nimic nu este mai chic decât o manichiură impecabilă, corect? Iar atunci când discutăm despre o manichiură perfectă, gândul nostru zboară direct la clasica manichiură french. Unii ar spune că acest model poate ține de domeniul trecutului, că ar fi învechit, dar iată cum stau lucrurile:

Indiferent de modalitatea prin care este realizată, fie cu ojă clasică, ojă semipermanentă, cu polygel, acryl gel sau gel UV, manichiura french rămâne preferata doamnelor și (de ce nu?) a domnilor, sau mai bine zis pe care preferă ei să o admire la femeile din viața lor.

Încă din anii 50’ – 60’ manichiura french își are locul ei binemeritat între manichiurile cele mai frumoase, curate, elegante, moderne și totuși minimaliste.

Aceasta a avut un puternic come-back în anii 90’… și simțim cu toții cum tendințele fashion se întorc astăzi, așa că, fetelor, manichiura french REVINE!

Noi, tehnicienii de unghii, știm că, în continuare acest tip de manichiură se află printre preferatele clientelor noastre, chit că în ultima vreme primează manichiurile uni, minimaliste.

În trendurile actuale se află manichiura realizată cu ojă semipermanentă, tip „French” pe unghii naturale de lungime scurtă, spre medie.

Personal,  consider că în 2019 sunt foarte sexy unghiile scurte, „îmbrăcatw” în Rubberbase, în nuanță Perfect French de la Cupio și decorată cu un french slim pictat cu gelul Maximum White.

Și nu o spun doar eu… Anul acesta, mai multe vedete de talie internațională s-au afișat defilând cu manichiuri de tip french. Kim Kardashian sau Bella Hadid sunt doar câțiva dintre trendsetterii momentului  care poartă cu mândrie manichiura anilor 50’.

În 2019, însă, pe lângă clasica manichiură french (pink & white) sunt în trend diverse variațiuni precum: manichiura ombre de la alb la pink, denumită și manichiura Babyboomer sau construcțiile cu vârful clear, acestea fiind considerate un french-negativ.

Asa că, dragile mele, manichiura French revine în imaginea fashion 2019, dar cel mai important este să îți însusești tipul de mani ce se potrivește cel mai bine personalității tale.  Poate fi clasică (pink & white), poate fi babyboomer, sau de ce nu, poate fi o mani cu un french colorat de vară… cel mai important este să ne simțim superbe în pielea noastră, iar manichiura are un rol foarte important cu privire la acest aspect!

Maria Dobre, Trainer Cupio

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN