7 culori vesele pentru o pedichiură perfectă de vară

Inspire Lifestyle

Pedichiura este la fel de importantă precum manichiura, dar câte dintre femei acordă aceeași atenție unghiilor de la picioare, așa cum o fac cu cele de la mâini? Bineînțeles că fiecare dintre noi își cunoaște rutina de îngrijire personală, însă trebuie recunoscut faptul că unghiile de la picioare primesc atenția maximă pe timpul verii, când se poartă încălțămintea decupată. Astfel, pedichiura trebuie să fie impecabil realizată. Important este și ca aceasta să reziste cât mai multă vreme, mai ales că în sezonul estival este și perioada concediilor, dar și a vizitelor dese la piscină.

Pentru un aspect îngrijit al picioarelor și o pedichiură rezistentă pe timpul verii, majoritatea femeilor aleg ojele semipermanente.

Dar care sunt cele mai potrivite culori pentru o pedichiură în ton cu sezonul estival?

Fie că sunt cu toc sau nu, sandalele finuțe de vară îți lasă la vedere unghiile de la picioare. Alege cele mai vesele nuanțe de oje semipermanente pentru o pedichiură de invidiat! Găsești culori îndrăznețe în colecțiile de la Cupio.

Sun&Fun – Summer Collection

Dacă ești o fire mai îndrăzneață poți opta pentru oja semipermanentă Sun&Fun. O culoare care nu se demodează niciodată, verdele puternic este potrivit mai ales pentru zilele cu soare petrecute la piscină și se asortează perfect cu bronzul.


Summer Sky – Summer Collection

Dacă mergi pe litoral, renunță la clasicele unghii de culoare roșie sau roz și alege o nuanță marină, cum ar fi turcoazul. Oja semipermanentă Summer Sky este o alegere ideală pentru pedichiura estivală.


Euphoria – Summer Collection

Lasă-ți picioarele să fie ”sărutate” de soare, dar nu înainte de a-ți face o pedichiură în ton cu sezonul călduros! Oja semipermanentă Euphoria din gama Summer de la Cupio îți va completa look-ul de vară. Pigmentată și cu acoperire perfectă, nuanța va conferi un aspect îngrijit pedichiurii tale.

Rapsberry Vanilla – Macarons Collection

Sau poate vrei să ai o pedichiură care să se asorteze cu orice outfit de vară. Poți alege, în acest caz, oja semipermanentă Rapsberry Vanilla din colecția Macarons de la Cupio. Toate nuanțele din această gamă sunt pastelate și foarte pigmentate. Poți alege tonuri de roz, portocaliu, verde sau albastru, unghiile tale de la picioare vor avea un aspect îngrijit și delicat.

Pumpkin Cinnamon – Macarons Collection

Oja semipermanentă Pumpkin Cinnamon este perfectă pentru o pedichiură drăgălașă de vară. Nuanța caldă de portocaliu se asortează cu pielea bronzată și se potrivește cu orice tip de sandăluțe, fie că sunt mai elegante, fie că sunt casual. Chiar și într-o simplă pereche de șlapi pe care îi iei la ștrand sau pe plajă, unghiuțele tale de la picioare vor arăta bine.

Gel Color Neon Yellow

Dacă ești o fire mai curajoasă și vrei să ieși în evidență oriunde te-ai afla, optează pentru culorile neon. O pedichiură fosforescentă este mereu în trend, pe timp de vară. Poți opta pentru Gelul Color Neon Yellow de la Cupio care îți va evidenția unghiile de la picioare atât la lumina zilei, cât și pe timpul nopții. Acest gel neon, cât și celelalte nuanțe din această gamă sunt ideale pentru a fi purtate pe unghii la festivaluri.

Gel Color Neon Glamour

Dacă iubești culoarea roșie a unghiilor și vrei să o porți și pe timp de vară, cel mai bine ar fi să renunți la clasicul ton de roșu și să optezi pentru o variantă neon. Gelul Color Neon Glamour va face ca pedichiura ta să fie cu totul deosebită. Roșul puternic, foforescent se va evidenția pe unghiile tale și pe timp de zi, dar și pe timpul nopții.

 

Găsești toate culorile pe www.cupio.ro

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN