Frumusețea, direct proporțională cu sănătatea emoțională a femeii #PowerfulBeauty

Lifestyle

Dacă ești femeie și ai ajuns aici, cu siguranță că te vei regăsi în acest articol care abordează sănătatea emoțională a femeii.

Când o femeie e sănătoasă din punct de vedere emoțional este cea mai frumoasă. Și când se simte frumoasă, acest lucru e transmis și în starea de sănătate emoțională. Cele două aspecte sunt în strânsă legătură.

FEMEIA…

Pe cât de sensibilă – pe atât de puternică, pe cât de sentimentală și visătoare – pe atât de încrezătoare. Determinată. Gingașă. Pasională. Grijulie. Misterioasă. Emotivă. Generoasă. Romantică. Harnică. Înțelegătoare. Spirituală. Diplomată. Sinceră. Loială. Modestă.

Dintotdeauna, femeii i-au fost atribuite unele dintre cele mai frumoase calități. Ea este partea sentimentală ce completează raționalismul bărbatului.

Un simbol al FRUMUSEȚII și al PUTERII

Societatea le-a impus mereu femeilor să corespundă unei imagini idealiste, intens promovate în media și pe rețelele sociale. Într-o lume în care domină dictatura vizualului, femeile sunt supuse unor presiuni psihologice constante. Ca soluție, acestea au căutat și caută în continuare toate opțiunile pentru  se simți frumoase în propria piele.

O femeie care se simte frumoasă este o femeie care are sănătate emoțională puternică.
O femeie care nu are încredere în fizicul său se poate simți afectată din punct de vedere emotional.

Ce o face pe o femeie să se simtă frumoasă?

O femeie se simte frumoasă dacă tocmai și-a schimbat coafura.
O femeie se simte frumoasă dacă are o manichiură îngrijită.
O femeie se simte frumoasă atunci când se răsfață la o ședință de SPA.
O femeie se simte frumoasă dacă tocmai a fost la shopping și și-a cumpărat rochia preferată.
O femeie se simte frumoasă dacă poartă tocuri.                                           
O femeie se simte frumoasă dacă e la curent cu tendințele de frumusețe.
O femeie se simte frumoasă dacă a ajuns la greutatea dorită, după o luptă cu kilogramele în plus.
O femeie se simte frumoasă dacă este curtată.
O femeie se simte frumoasă dacă îi face să zâmbească pe cei din jurul ei.
O femeie se simte frumoasă dacă are genele mai lungi. Dacă poartă rujul preferat pe buze. Dacă a descoperit o cremă ce o face să arate mai tânără atunci când se privește în oglindă.

Produsele de frumusețe și îngrijire le fac pe femei să aibă mai multă încredere în ele. O femeie care achiziționează o cremă despre care crede că o va face să se simtă mai tânără, chiar ajunge să se simtă mai tânără. Dacă va folosi un rimel care îi alungește genele sau un ruj de la brandul favorit, chiar va avea altă stimă de sine atunci când se va uita în oglindă!

Fiecare femeie se poate simți frumoasă în felul ei. Iar asta pentru că fiecare femeie este unică. Trebuie doar să știe sau, dacă nu, să descopere asta despre sine.

Nu uita!

Femeie, nu uita să fii prioritatea numărul 1 pentru tine însăți! Nu poți transmite nimic bun dacă nu ai încredere în tine și în frumusețea ta. Nu te poți îngriji de cei din jurul tău dacă sănătatea emoțională îți este afectată.

Alege să fii cea mai bună versiune a ta!

Fii echilibrată, acceptă-ți defectele și îmbunătățește-ți calitățile. Fiecare femeie e unică prin propriile trăsături – fie că este vorba despre cele fizice sau cele spirituale.

Este adevărat că frumusețea vine din interior, dar de ce să nu o arăți și la exterior?

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN