De la Nail Ambassador, la Junior Trainer Cupio

Manichiură

Cu siguranță știți deja cine este Ingrid Dewald și care este legătura ei cu brandul Cupio, iar dacă nu știți, vă reamintim: în 2020, Ingrid câștiga concursul Cupio Nail Ambassador 2020, datorită talentului și abilităților de nail-artist pe care le are, dar și din pasiunea pentru frumusețe, bun gust și nu în ultimul rând pentru produsele de la Cupio

Timp de mai bine de un an, Ingrid și-a demonstrat în continuare talentul, pasiunea și devotamentul pentru meseria sa, aceea de nail-technician, așa că echipa Cupio a dorit-o și mai aproape, desemnând-o Junior Trainer.

Felicitări, Ingrid!

În rândurile ce urmează puteți afla mai multe despre Ingrid, Junior Trainer-ul Cupio din Constanța.

”Bună tuturor! Mă bucur din suflet să ne cunoaștem și să ne REcunoaștem! Eu sunt Ingrid Dewald, am 23 de ani și locuiesc în Constanța.

Domeniul de beauty m-a absorbit complet; datorită acestui fapt, sunt nail – technician de opt ani și jumătate, instructor certificat Watercolor de un an și jumătate și, de câteva luni, trainer în cadrul cursului de manichiură ”Next Level”.

Când privesc o manichiură, ochiul critic e ațintit asupra cuticulei și a bordului liber. Consider că stilizarea cuticulei și finisarea bordului liber desăvârșesc manichiura. De asemenea, prefer design-urile abstracte, minimaliste. Pe aceste aspecte pun accent și în cadrul cursului ”Next Level”, deoarece  o manichiură lucrată corect și curat atrage priviri admirative și pune în valoare mâinile clientei.

Iubesc să lucrez cu oamenii, primesc o energie incredibilă de la clientele mele, de la cursanții mei și de la urmăritorii mei. Sunt binecuvântată să am în jurul meu atât de multe persoane care îmi apreciază activitatea și asta mă motivează să devin o versiune mai bună a mea, în fiecare zi.

După introducerea făcută acum aproape doi ani în cadrul concursului Cupio Nail Ambassador 2020, în urma căruia am câștigat titlul de Nail Ambassador, astăzi sunt recunoscătoare să fiu și mai aproape de echipa Cupio, cu ajutorul titlului de Junior Trainer. Sunt foarte fericită să fiu și mai aproape de voi, clienții și urmăritorii Cupio! Îmi doresc să formăm împreună o comunitate frumoasă și să descoperim împreună super – produsele Cupio și tehnicile actuale din domeniul nostru.

Mulțumesc din suflet echipei Cupio pentru această oportunitate specială! Promit să evoluez continuu și să sprijin și eu, la rândul meu, cât mai multe persoane, pentru a ridica ștacheta în acest domeniu. Vă îmbrățisez!”

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN