Cursuri de manichiură Cupio în București, cu diplomă acreditată

Manichiură

Meseria de tehnician de unghii este una dintre cele mai căutate și bine plătite meserii din domeniul de beauty. Un tehnician sau stilist-protezist de unghii este persoana care se ocupă de îngrijirea și înfrumusețarea unghiilor, folosind diverse metode specifice, adaptate nevoilor clienților. Creează noi modele decorative în funcție de forma mâinilor și a unghiilor, combinând materiale, culori și accesorii diverse pentru a pune în valoare manichiura finală.

Inițierea și specializarea în această meserie se face doar prin urmarea unor cursuri dedicate. Prin intermediul trainerilor din echipa sa, Cupio susține cursuri de stilist-protezist de unghii în cele mai importante orașe ale țării.

Delia Matei, cel mai nou trainer Cupio, te învață tot ceea ce trebuie să știi despre meseria de tehnician de unghii! Cu o activitate de 11 ani în domeniul manichiurii, Delia și-a deschis propria Academie în București, unde predă cursuri de bază și de perfecționare în acest domeniu.

Așadar, Academia Deliei Matei este locul ideal pentru persoanele care vor să cunoască primii pași în domeniul manichiurii, dar și pentru persoanele care își doresc să evolueze în meseria de tehnician de unghii pentru a le oferi clienților servicii de top.

Academia din București este un loc minunat, proaspăt inaugurat, într-o zonă extrem de accesibilă (strada Aviator Popișteanu, nr 35-37, Sector 1). Cele care au trecut deja pragul academiei știu deja ca totul este pus la punct în cel mai mic detaliu.

Sistemul de predare implementat este unul inovativ, o modalitate prin care, la final, toată lumea este încantată și mulțumită.

Programa cursurilor Deliei Matei este disponibilă pe Blogul Cupio, dar și pe pagina de Facebook sau de Instagram a trainerului.

Înscrierile la cursuri se pot face pe Blogul Cupio, la secțiunea de cursuri, pe rețelele de socializare menționate anterior sau telefonic la numărul 0732673186.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN