Cunoaște-i pe noii brand-ambassadori MUAH!

Concursuri Din comunitate

Așa cum poate ați aflat deja, în urma concursului organizat pentru desemnarea unor brand-ambassadori MUAH, am ales cele 5 câștigătoare. În materialul de mai jos ne-am propus să aflăm câte ceva despre fiecare. Iată ce ne-au dezvăluit despre ele Alexandra, Cristina, Codruța, Rose-Marie și Andra!

Alexandra

Mă numesc Alexandra Ioana Todosi, sunt din Suceava și am 25 de ani. Sunt makeup artist, makeup trainer, lash lifting specialist și solistă de muzică ușoară.

Îmi place incredibil de mult să interacționez cu oamenii (cine mă cunoaște, știe asta😊) și să le sfătuiesc pe “mis chicas” a lot of things about beauty.

Machiajul e intuiție și artă. Mă exprim prin machiaj și iubesc să creez. Îmi place să văd cum femeile devin mai fericite, mai încrezătoare atunci când poartă machiajul potrivit 😍

Și evident că orice machiaj are în spate o poveste. Povestea care stă în spatele multor machiaje pe care eu le realizez are la bază produsele @MUAH. Dacă ar fi să numesc produsele preferate de la MUAH ar fi, for sure, fardurile cremoase Stardust și gloss-urile Follow Me. Le iubesccc din toată inima 💘

Sunt atât de încântată și entuziasmată că sunt aproape de voi și vă mulțumesccc că aveți încredere în mine!

Cristina

Bună ziua (sau cum aș spune eu, “Hello, gagici!!”)!

Salut! 

Eu sunt Cristina Duceac, am 28 de ani și sunt Makeup Artist acreditat. Lucrez în domeniu de aproximativ 3 ani și sunt în continuă dezvoltare. Pasiunea o am de când mă știu, din paleolitic aș spune chiar. N-am să uit pururi Amin rujul bunicăi, care mirosea a naftalină (rujul, da? :)) cu care mă dădeam pe jumătate de față când mergeam la ea. Și nici primele produse de machiaj cumpărate de la taraba din piață. Toate aceste lucruri m-au adus aici și m-au făcut să iubesc meseria asta.

Iubesc ceea ce fac, și am ajuns să visez noaptea că machiez și ziua să pun în practică. Sunt tare mândră de parcursul meu și de comunitatea mea de pe Instagram, și încerc să împărtășesc acolo cât de mult pot din mine și din cunoștințele mele.

Mă bucur tare că am participat la acest concurs pentru că, pe lângă partea de creativitate, m-a învățat despre organizare și disciplină. Mulțumesc din corason, Cupio și MUAH pentru oportunitatea de a lucra alături de voi! 
Vă pup și vă iubesc!

A voastră,
Cristina

Codruța Maria

Mai jos este o scurtă descriere despre mine și despre pasiunea pentru jobul meu ❤️

Numele meu este Codruța Maria Ciuciu și sunt makeup & brow artist, în Timișoara. În urmă cu 4 ani mi-am dat seama că îmi doresc să fac parte din industria beauty și am hotărât să devin makeup artist. Mi-am luat jobul în serios încă de la primele programări, pentru că am știut că nu va fi doar un hobby sau o pasiune cu care să îmi umplu timpul, ci principala mea activitate. 

În acest timp am experimentat mai multe stiluri de machiaj până când am ajuns la cel actual, care consider că este unul fresh & clean și care mă reprezintă. 

În același timp mi-am dat seama cât de mult îmi place să stilizez sprâncenele și am hotărât că voi fi, în paralel, și brow artist. 

Iubesc tot ceea ce înseamnă produse de machiaj și skincare, iar brandurile Muah & Cupio sunt între preferatele mele, calitatea lor fiind una de🔝.

Produsele mele preferate Muah sunt lip gloss-ul “Follow me”, în special nuanța “Flashlight” care oferă buzelor un shinny accent de care acestea au nevoie pentru un plus de volum, dar și rujurile lichide mate care oferă o rezistență îndelungată.

Rose-Marie

Mă numesc Ples Rose-Marie, am 22 ani și sunt foarte mândră și fericită pentru că mă aflu printre câștigătorii MUAH! 

La bază am studii în domeniul de interior design, însă nu profesez în acest sector de activitate pentru că am ales să îmi conturez profesia în viață după pasiunea mea – ”make-up-ul”, profesie pe care mi-o doresc de la vârsta de 13 ani, de când am descoperit tutorialele de make-up.

În curand voi deschide un salon în domeniul Beauty în care voi profesa ca make-up artist, iar prin voi și această șansă minunată am încredere că visul meu va prinde contur! 

Dacă ar fi să aleg un produs preferat de la Muah ar fi cu siguranță fardul cremos Stardust în nuanța Angel, pe care îl aplic și în rutina mea zilnică de machiaj de zi, atât pe pleoape, cât și pe pomeți, iar pentru un efect glow al buzelor și în același timp rezistent, îl aplic în centrul lor după folosirea unui ruj mat. Am vorbit despre un produs pe care îl consider preferat, însă toate produsele  Muah sunt superbe, versatile și rezistente.

Andra

Mă numesc Andra Cășuneanu, sunt Make-Up Artist, iar scopul meu este să înfrumusețez prin evindențierea trăsăturilor deosebite ale persoanelor!

Ador să călătoresc și să interacționez cu cât mai multe persoane. Unul dintre multele produse preferate de la Muah este fardul cremos în nuanța “Adore” – o culoare universală, ce poate fi aplicată atât pe pleoape, cât și pe față, ca iluminator.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN