Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Postat pe data de miercuri, 30 octombrie 2019

Cupio a fost la înălțime – și la propriu, și la figurat – la evenimentul Timișoara Fashion Week, organizat de Rodica Costea, pentru a patra oară, în capitala Banatului. Pe podium, noua colecție de rujuri Cupio Matte a strălucit, fiecare nuanță fiind prezentată într-o defilare specială.

Evenimentul dedicat modei a reunit designeri din toată țara, care au venit la Timișoara pentru a-și prezenta cele mai noi colecții vestimentare. Tematica acestei ediții a fost Black&Gold și a fost aleasă pentru a evidenția eleganța și opulența din orașul de pe Bega. La eveniment au mai participat make-up artiști, hair-styliști, dar și jurnaliști și oameni de afaceri.

Invitat special a fost cunoscutul critic de modă Iulia Albu, care a privit atent fiecare colecție ale unor designeri precum Rodica Costea, Nicoleta Negură, Olguța Berbec, Carolina Design, Felix Ramiro, Cristina Lazar, Diana Caramaci și mulți alții.

Toate colecțiile au fost prezentate de cele mai frumoase modele alese special pentru acest eveniment. Fetele care au pășit pe podium au purtat un make-up fresh, care a fost realizat și cu produse profesionale de la Cupio, astfel încât le-a fost pusă în valoare frumusețea naturală.

Victoria Chiticariu

Comentarii