Ce produse folosesc vedetele pentru o manichiură reușită?

Lifestyle Manichiură

La fel ca toate femeile, și vedetele de la noi sau din afară au foarte mare grijă de ele când vine vorba despre aspectul fizic. Vestimentația, silueta, tenul, coafura, manichiura și pedichiura unei femei, fie ca este vorba despre o celebritate sau nu, trebuie să fie ireproșabile. 

O manichiură reușită este un atu al frumuseții feminine, întrucât denotă eleganță, rafinament și îngrijire. Toate femeile care pun preț pe îngrijirea lor nu își vor neglija niciodată manichiura.

Atunci când se pregătesc pentru covorul roșu sau orice alt eveniment important, celebritățile au și ele mare grijă de cum vor arăta unghiile lor, indiferent că optează pentru stiluri diferite – simplist, elegant, clasic, rebel ori extravagant.

Pentru a se bucura de manichiuri rezistente și de durată, vedetele aleg geluri de unghii sau oje semipermanente. Astfel, indiferent de lungimea unghiilor, acestea vor fi mai rezistente și pot fi accesorizate cu mult mai multe ștrasuri, bijuterii sau alte decoruri pentru manichiură.

Frumoasa Ilinca Vandici preferă unghiile cu ojă semipermanentă. Un model de french mai deosebit, de vară, poate fi observat pe unghiile Ilincăi. Acesta este realizat cu noile culori de oje semipermanente din colecția Smoothie, de la Cupio.

Iată și alte câteva modele de manichiuri pe care le poartă celebritățile din străinătate:

RIHANNA

KYLIE JENNER

J.LO

LADY GAGA

Tipuri de geluri UV

În ceea ce privește tipurile de geluri UV de la Cupio, ele sunt împărțite în mai multe categorii.

  • Geluri de bază – folosite pentru a asigura aderența gelurilor de construcție. Se aplică imediat după soluțiile de pregătire.
  • Geluri de construcție, modelare – formulă deosebit de rezistentă, ideale pentru construcția pe șablon, dar și pentru lucrul cu unghiile naturale de lungime medie sau lungă. Asigură rezistența manichiurilor, fără fisuri.
  • Geluri slim – special concepute pentru realizarea formelor cu apex negativ: soft slim, slim sau ultra slim.
  • Geluri de make-up cover/camuflaj – folosite în scop estetic, pentru culoare. Sunt utilizate în special la manichiurile french pentru a se obține un aspect plăcut, natural.
  • Geluri de sigilare – protejează unghiile de razele UV, previn îngălbenirea acestora și se folosesc la finalul aplicării culorii.
  • Geluri colorate – se aplică pentru estetică, au vâscozitate mare și putere de acoperire. Pot fi aplicate atât sub gelul de construcție, cât și deasupra.

Cum aplici corect gelurile pentru unghii?

Dacă modul de aplicare a ojelor semipermanente este ceva mai ușor, nu în același fel stau lucrurile în cazul manichiurilor cu gel. Mai ales dacă vine vorba despre construcția unor unghii cu gel, și nu doar de acoperirea lor cu culoare. Pentru construcția unor unghii din gel este nevoie de tehnica de lucru a unui profesionist în domeniu. Iar dacă va încumetați să aplicați gelul colorat pe unghia naturală, este important să știti ca aveți nevoie de pensula specială pentru gel, pe care trebuie să o cumpărați separat. 

Înainte de aplicarea unor geluri colorate pe unghii, este necesară curățarea cuticulelor, pilirea și pregătirea unghiei cu soluțiile speciale. Gelul se aplică într-un strat sau în două, în funcție de cât de pigmentată este culoarea și, bineînțeles, de preferințe. După modelarea culorii se aplică un strat de sigilare și apoi se îndepărteaza stratul de dispersie cu o soluție Soak-Off Remover.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN