Peste 300 de copii din Timiș așteaptă Moșul cu ghetuțe noi. Cupio s-a alăturat campaniei „Încalță un copil, de toamnă!”

Din comunitate Love

Peste 300 de copii din centrele de ocrotire și îngrijire din Timisoara și Timiș îl vor aștepta pe Moș Nicolae cu ghetuțe noi, grație oamenilor cu suflet mare care s-au alăturat campaniei „Încalță un copil, de toamnă!”, inițiată de Mirela Retegan, fondatoarea Gașca Zurli, și adusă în Timisoara de grupul de Facebook Mămici Mai Tari Ca Google ❤️.

Și Cupio s-a implicat în această inițiativă umanitară. Colegii noștri, Florin și Isabela, au mers la cumpărături și au luat ultimele ghetuțe de care mai era nevoie pentru ca toți copiii aflați în nevoie să beneficieze de încălțămintea adecvată sezonului toamnă-iarnă.

În total, la Timișoara s-au adunat peste 320 de perechi de ghetuțe și pantofi, care au ajuns deja la copiii aflați în dificultate. Alte zeci de perechi urmează să fie primite de la oamenii care nu au rămas impasibili la nevoile copiilor.

Campaniei „Încalță un copil, de toamnă!” i s-au alăturat oameni mărinimoși din Timișoara, Reșița, Deva, Germania, dar și școli, grădinițe și angajații unor corporații din Timiș.

Ne bucurăm că, alături de toți acești oameni minunați, am adus bucurie în sufletele copiilor din centrele de îngrijire din Timiș!

Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN