Vopsirea genelor si a sprancenelor, cea mai buna solutie pentru o privire expresiva

Inspire

Forma si culoarea sprancenelor pot schimba foarte mult fizionomia unei persoane. Sprancenele subliniaza expresivitatea fetei si confera o anumita luminozitate si expresie ochilor. Sprancenele pensate corect si potrivite formei fetei pot conferi luminozitate si personalitate oricarui chip. Forma si culoarea sprancenelor sunt foarte importante, deoarece pot infrumuseta un chip daca sunt pensate si vopsite corect, la fel cum niste sprancene pensate gresit si cu o culoare nepotrivita pot dauna esteticii fetei.

gene-vopsite-2

Culoarea sprancenelor trebuie sa fie in ton cu cea a parului, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-ti vopsesti sprancenele exact in aceeasi nuanta cu cea a parului. De exemplu, daca esti blonda nu este indicat sa iti vopsesti sprancenele cu negru deoarece contrastul va fi inestetic, dar nici nu trebuie sa-ti decolorezi sprancenele pana ajungi la aceeasi nuanta cu cea a parului. De obicei, culoarea sprancenelor trebuie sa fie cu trei tonuri mai inchisa decat culoarea naturala a parului. De asemenea, daca esti roscata poti opta pentru un castaniu deschis, iar daca esti bruneta iti poti vopsi sprancenele cu un maro inchis. Vopsirea sprancenelor este o metoda foarte buna si foarte simpla de a avea sprancene bine definite si expresive. Acum vopsirea genelor si sprancenelor nu mai are niciun secret, fiind un procedeu foarte usor de realizat chiar si la tine acasa.

Apeleaza fara sa eziti la acest truc de infrumusetare, pentru o privire seducatoare !

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN

Se pot pune unghii cu gel acasă?

În ultimii ani, unghiile cu gel au devenit tot mai populare în industria frumuseții. Realizarea lor la salon poate fi costisitoare și consumatoare de timp, ...