„În viață, totul se face cu pasiune”, interviu cu Veronica Moraru, trainer Cupio

Interviu

Pe zi ce trece, echipa Cupio devine din ce în ce mai numeroasă, fapt ce ne bucură enorm. Astăzi, vă invităm să faceți cunoștință cu un nou trainer Cupio, Veronica Moraru. ???

Îi urăm bun venit Veronicăi și suntem siguri că vă vom surprinde cu cele mai frumoase manichiuri.??

Pentru a o cunoaște mai bine, am rugat-o pe Veronica să ne povestească câteva lucruri despre ea:

Cupio: Spune-ne mai multe despre tine.

Veronica:  Activez în acest domeniu de șase ani. În tot acest timp mi-am dorit să știu cât mai mult și să tind spre perfecțiune.
Sunt o fire sinceră, muncitoare, perfecționistă și nu renunț până când nu obțin ceea ce îmi propun, indiferent de cât de mult trebuie să muncesc pentru asta.
Hobyurile mele sunt: plimbările în aer liber, cititul, filmele și călătoriile.

Cupio: Să facem un mic exercițiu de imaginație. Dacă nu ai fi fost tehnician de unghii, ce altceva ți-ar fi plăcut să faci?

Veronica:  Daca mă văd făcând altceva? Nu cred…De mică eram profesoara surorilor mele, făceam pe secretara, le făceam unghiile…îmi place enorm ceea ce fac, este ceea ce mă reprezintă!
Cum a începutul totul? De unde pasiunea pentru unghii?
Pot spune că pasiunea pentru unghii am avut-o de mică. De când mă știu, îmi făceam unghiile cu ojă clasică, tot felul de modele, iar următoarea zi le ștergeam și le refăceam. Ca meserie sunt chimist, însă drumurile spre chimie s-au oprit la unghii, tot o chimie sunt! Asta a fost chimia mea: eu și unghiile!
Această pasiune mi-a oferit bucuria și visul de a obține, în urmă cu 3 ani- acreditarea ANC ca și trainer, anul trecut- diploma de Master Level al Academiei Antartyc condusă de Leon Cabriales și Marianna Sandor, iar de curând am obținut și posibilitatea de a acorda cursantelor mele și diploma acreditată ANC în acest domeniu.

Cupio: Ce cursuri ai urmat?

Veronica:  Primul curs a fost unul de bază, în Iași, unde am învățat informațiile „minime”  din acest domeniu. Observând în jurul meu faptul că unghiile ar trebui să arate altfel, am hotărât să mă documentez și să merg la renumiți traineri internaționali pentru a urma cursuri de perfecționare precum forme clasice și extreme sau de nail art (pictură artistică, pictură one move, 3D, plastilină, zhostovo, aquarelle)
Printre trainerii cu care am avut onoarea să lucrez sunt: Eugenia Ciobanu, Marco Bovincini, Irina Prijilevscaia-Monsencaia, Leon Cabriales, Marianna Sandor, Agnes Sebestyen, Yana Kutovaya, Victoriya Tregubova, Tatiana Makarova.

Cupio: De ce ai ales Cupio?

Veronica:   Am descoperit brandul Cupio în cadrul campusului de la Roma, acolo unde am întâlnit-o pe Adina Feneru, cea care mi-a suportat întrebările despre produse. De atunci, am simțit că sunt compatibilă cu ele, mi-a plăcut faptul că sunt calitative, iar gama este foarte largă.
Nu doar produsele mi-au ajuns la inimă ci și echipa, fiind foarte prietenoși și deschiși.
Oportunitatea de a fi trainer Cupio este o onoare pentru mine, de asemenea, o responsabilitate mare în momentul în care reprezinți un brand cum este Cupio!
Cred că în viață totul se face cu pasiune, motto-ul meu fiind: Follow your passion!

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN