Ei adoră produsele Cupio, noi admirăm talentul lor – al profesioniștilor din industria de Beauty ❤️

Din comunitate

Cupio este unul dintre cele mai îndrăgite branduri de Beauty ce comercializează atât produse de manichiură, cât și produse de machiaj, îngrijire personală, dar și echipamente pentru dotarea saloanelor de frumusețe.

Specialiștii în domeniul frumuseții folosesc de aproape 9 ani cosmeticele brandului românesc, iar acest lucru o demonstrează postările lor prin care își expun munca și creațiile realizate folosind în exclusivitate produse Cupio.

Fie ca sunt make-up artiști sau nail-artiști, profesioniștii de Beauty sunt încântați de produsele Cupio, care nu sunt doar profesionale, ci și accesibile.

Calitatea și cererea mare față de produsele brandului românesc se reflectă și într-un studiu efectuat de o companie de cercetare de piață (Market Vector), care a analizat vânzările din locațiile din centrele comerciale ale României, în perioada 2018-2019. Cupio a fost desemnat, atunci, brandul numărul 1 în domeniul manichiurii.

Suntem plăcut surprinși de fiecare dată când admirăm creațiile nail-artiștilor ce folosesc produse Cupio pentru a realiza manichiuri impecabile! Apreciem munca și dăruirea lor pentru această meserie! În cele ce urmează puteți admira și voi o selecție de imagini cu mai multe tipuri de manichiuri realizate folosind produseșe Cupio.

Una dintre cele mai apreciate culori din portofoliul Cupio, oja semipermanentă Cupio To Go! Ferrari este folosită de Iulia Mitroi pentru a pune în valoare o manichiură ce exprimă feminitate și senzualitate.

Roșul ”Ferrari” este îndrăgit de o mare parte dintre clientele Cupio. Iată ce spun despre această culoare:

O culoare vibrantă, potrivită tot anul. O adooor!!! Ioana

Eleganță, stil, rafinament. O culoare absolut superbă – Cătălina

Cea mai frumoasă ojă semipermanentă pe care am încercat-o. Este foarte pigmentată, deci se poate aplica lejer într-un singur strat. Este exact culoarea “Ferrari” – Paula Elena

Un roșu viu, vibrant și frumos, un must-have între nuanțele de roșu! Love it! – Laura

Eva, un alt nail-artist ce folosește produsele Cupio, ne încântă privirea cu o manichiură… dulce!

Ea a folosit culoarea Lilac Kiss din noua gamă de oje semipermanente Spring Collection, lansată în primăvara anului 2021, la 9 ani de Cupio. Pentru a da o notă ”dulcică” unghiilor, Eva a folosit și nuanța Yummy din colecția Candy de la Cupio.

May Flower este una dintre culorile cele mai apreciate ale colecției Spring. Nail-artistul Antoni Bianca a realizat o manichiură superbă folosind această nuanță vibrantă, dar și gelul de construcție Builder Gel Milky White.

Mai jos puteți vedea o galerie de imagini cu manichiuri realizate de către nail-artiștii care folosesc gama profesională de produse Cupio (dați click pe fiecare imagine pentru a o mări).

Simplitate, senzualitate, rafinament, eleganță – într-un cuvânt – DIVERSITATE. Asta le oferă brandul Cupio tuturor femeilor care își doresc să exprime printr-o manichiură sau printr-un machiaj trăsăturile ce le caracterizează.

În funcție de ceea ce le reprezintă sau chiar de starea de spirit, femeile aleg manichiura simplistă, în nuanțe nude sau o manichiură colorată, pastelată, în timp ce altele preferă tonurile puternice, optând pentru o manichiură ce nu trece neobservată.

În ceea ce privește machiajul, portofoliul produselor Cupio s-a dezvoltat în ultimii ani, brandul deținând chiar și un sub-brand de cosmetice profesionale, denumit MUAH. Atât produsele de machiaj Cupio, cât și cele de la MUAH sunt apreciate de make-up artiști și de consumatorii finali.

Mai jos sunt câteva imagini cu tipuri de make-up realizate cu produsele din portofoliul Cupio. (dați click pe fiecare imagine pentru a o mări).

În încheiere, vă lăsăm câteva testimoniale referitoare la produsele Cupio, scrise de clienții noștri, cărora le mulțumim pentru aprecieri ❤️❤️❤️

❤️ Amalia, despre rujul Cupio Matte Innocent: ”Acest produs este cel mai bun ruj pe care l-am utilizat. Textura lui îți face buzele mai senzuale, iar totodată rezistența lui este una mare. Daca vrei cu adevărat să cucerești o altă persoana cu buzele tale este necesar să ai acest ruj și să îl folosești”.

❤️ Teodora Diana, despre paleta Lolita: ”Este o paletă atât de versatilă și utilă în trusa de machiaj. Eu o folosesc atât pentru contur și iluminare, cât și ca fard de sprâncene și ochi, în călătorii. O poți lua oriunde și ai un efect WOW de fiecare dată!”

❤️ Dana, despre finish-ul Satinelle Ultra Matte: ”Cel mai bun matte finish…. fin la atingere șo si e super matte…. Am încercat destul de multe însă acesta rămâne favoritul meu”

❤️ Alexandra Andreea, despre oja semipermanentă Cupio Polar Snow: ”Sunt îndrăgostită iremediabil de acest alb perfect!”

❤️ Cristiana, despre gelul Builder Milky White: ”Perfect pentru un babyboomer impecabil!! Este foarte rezistent, un milky white perfect, nu degajă căldură la polimerizare, iar curba C este foarte ușor de realizat!! Eu îl folosesc și pentru french interior deoarece îmi place fff mult culoarea și textura.”

❤️Andreea, despre paleta Pretty Fabulous: ”Această paletă nu doar ca e Pretty Fabulous, e Absolutely Fabulous; culori pigmentate cu un aspect plăcut și rezistență pe durata a câteva ore, este minunată 😀”.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN