Lotiune de corp VS. unt de corp

Inspire

Am testat de curand noile produse de ingrijire corporala de la Cupio. Binedispusa de vremea insorita de afara, am ales o aroma fructata, cea cu mango si mandarine. Sapunul lichid si gelul de dus m-au convins in special pentru parfumul placut, dar si pentru faptul ca nu iti usuca deloc pielea. Dupa dus, m-am lovit insa de o mica dilema: lotiune sau unt de corp? Si pentru ca decizia parea dificila, le-am testat pe amandoua ca sa vad ce se potriveste mai bine pielii mele.

Lotiunea de corp

Este varianta clasica aleasa de femei pentru hidratarea pielii. Personal, am preferat intotdeauna sa utilizez lotiuni de corp, pentru senzatia de piele catifelata si mirosul placut ce dureaza pe parcursul intregii zile. Lotiunea de corp Body luxuries de la Cupio indeplineste cu brio aceste criterii. Textura este usor mai lichida decat cea a lotiunilor pe care le-am folosit pana in prezent, intrand cu mare usurinta in piele. Sistemul de deschidere al recipientului este de asemenea un plus, nu este nevoie decat sa apesi pe capac pentru a-l deschide. Sunt extrem de incantata, inca nu i-am descoperit niciun minus !

Untul de corp

In general mai putin folosit decat lotiunea, untul de corp a castigat totusi la capitolul popularitate in ultimii ani. Desi scopul final este acelasi, hidratarea si parfumarea pielii, am descoperit cateva diferente intre cele doua produse. Untul are o textura mai bogata, mai cremoasa. Nu intra la fel de repede in piele insa face minuni pentru pielea uscata. Parfumul este de asemenea putin mai intens, si rezista fara problema pe piele. Aplicarea untului de corp este un moment de rasfat si de aceea am preferat sa il folosesc cu precadere dupa dusul de seara.

Ce alegem ?

Ambele produse sunt ideale pentru ingrijirea corpului. Alegerea tine exclusiv de nevoile pielii tale si de ritmul de viata : daca ai o piele mixta/normala si folosesti astfel de produse mai mult pe graba, ar fi recomandat sa optezi pentru o lotiune. Daca pielea ta se usuca foarte repede si cere mai multa atentie, untul de corp este indispensabil in ritualul de ingrijire zilnica. Cat despre parfumul ales, imi place nespus de tare gama cu mango si mandarine, este usor dulce dar in acelasi timp proaspata si aroma fructata se asorteaza la fix cu soarele de primavara.

PS : Gasesti noile produse de ingrijire corporala chiar AICI

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN