Tu știi să-ți aplici corect rujul mat?

Make-up Step by Step

Atunci când dorești să porți un ruj mat, trebuie să știi că sunt câțiva pași importanți de urmat pentru ca rezultatul final să fie unul plăcut estetic și buzele tale să aibă un aspect catifelat și senzual.

În primul rând este important să-ți pregătești buzele. Dacă ai buzele uscate sau crăpate, este esențial să folosești un gomaj pentru exfoliere. Acesta poate fi achiziționat din comerț sau poți folosi unul preparat în casă, prin combinația unei lingurițe de ulei de măsline și a unei cantități mici de zahăr.  Masează-ți buzele cu amestecul obținut până îndepărtezi pielițele nedorite.

💄Poți începe machiajul buzelor!

Pasul 1 – Aplicarea primer-ului de buze

Aplică o bază de machiaj pentru buze. Aceasta are un rol foarte important deoarece oferă hidratare intensă buzelor și creează o peliculă protectoare între acestea și rujul mat ce urmează să fie aplicat. Astfel se va menține efectul de buze hidratate o perioadă îndelungată, iar în momentul când aplici rujul mat, senzația va fi una plăcută, de catifelare.

Diferența dintre un balsam de buze și o bază de machiaj pentru buze este aceea că, în timp ce balsamul este absorbit și intră în buze mai repede, baza de machiaj acționează ca o peliculă protectoare și menține buzele hidratate o perioadă mai lungă de timp. Astfel, și rujul aplicat va avea un aspect proaspăt pe durata întregii purtări.

Baza de machiaj pentru buze Cupio Lip Primer se aplică pe întreaga suprafață a buzelor și ușor peste linia de contur. De asemenea, aceasta reduce posibilitatea de dispersare a rujului.

Pasul 2 – Conturarea buzelor

Al doilea pas este alegerea unui creion contur de buze cât mai apropiat de culoarea rujului pe care urmează să-l aplici. Pentru a fi sigură că vei trasa un contur drept, stabilește direcția liniei. Definește centrul buzei, iar apoi, cu o mișcare continuă, trasează linia spre colțurile exterioare ale buzei. Repetă același pas și pe buza inferioară.

Pasul 3 – Aplicarea rujului mat

Al treilea pas este aplicarea rujului mat. Pentru o mai bună precizie, este indicat să folosești o pensulă pentru buze care te va ajuta ca produsul să pătrundă mai bine în cutele buzelor, fapt care va crește rezistența acestuia pe durata zilei. Este recomandat să aplici cea mai mare cantitate de ruj pe centrul buzelor, iar apoi să continui să o dispersezi către exterior.

Acum poți purta cu încredere rujurile mate și te poți bucura de buze catifelate întreaga zi, fără a experimenta senzația de uscăciune sau de buze crăpate.

Pe www.cupio.ro ți-am pregătit două kit-uri speciale pentru a-ți răsfăța buzele! Le găsești AICI

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN