Tu alegi colecția aniversară de oje semipermanente Cupio To Go!

Concursuri

Pentru că anul viitor, în luna martie, Cupio împlinește 9 ani de la înființare, ne-am decis să lansăm o colecție aniversară de oje semipermanente.

Și pentru că cifra 9 este una importantă pentru noi, colecția aniversară va include, bineînțeles, 9 oje semipermanente!

Și mai important este că noua colecție va fi aleasă de VOI – Cupiolinele noastre dragi! Voi veți decide care sunt cele 9 culori ce vor face parte din colecție, prin intermediul unei campanii. Aflați mai multe despre aceasta în rândurile de mai jos:

Detalii despre campanie

Cupiolinelor, susținem creativitatea voastră și vă provocăm să participați la un concurs în urma căruia să decideți care va fi noua colecție de oje semipermanente Cupio To Go!

Atenție! Nu este vorba despre o simplă colecție, ci despre COLECȚIA ANIVERSARĂ ce va fi lansată la împlinirea a 9 ani de Cupio, adică în luna martie a anului 2021.

Până atunci, brandul vostru favorit de produse pentru manichiură vă oferă șansa să fiți chiar voi cele care ”dezvoltă” această colecție.

Cum?

Prin intermediul unui concurs, desfășurat pe pagina de Facebook Cupio, la care sunteți invitate să participați!

Campania se desfășoară în perioada 1 octombrie – 1 noiembrie 2020 și se adresează tuturor profesioniștilor din domeniul manichiurii.

Ce trebuie să faci pentru a participa la concurs?

Trebuie să alegi una sau maxim 9 culori preferate, din 30 disponibile. Culorile vor fi numerotate cu cifre de la 1 la 30 și vor fi prezentate într-o postare pe pagina de Facebook Cupio.

Scrie, într-un comentariu, la postarea de concurs de pe pagina de Facebook Cupio, numărul/numerele aferent/e culorii/culorilor preferate de oje semipermanente Cupio To Go! Poți menționa minim o culoare sau maxim 9 culori favorite.

Cele mai votate 9 culori vor face parte din noua colecție!

Extragerea câștigătoarelor

Pentru că cifra 9 este deja una simbolică pentru acest concurs, vor exista 9 câștigătoare! Acestea vor fi extrase prin random.org, pe data de 3 noiembrie.

Atenție! La extragerea câștigătoarelor se va ține cont ca acestea să fi menționat în voturi/comentarii, cel puțin o culoare din cele câștigătoare (cele mai votate).

Premii

Fiecare dintre cele 9 persoane câștigătoare va primi cadou întreaga colecție aniversară de oje semipermanente, al cărui nume rămâne SECRET, până la lansare.

PROVOCARE pentru cei mai inspirați nail-artiști

Poți să votezi culorile preferate din cele 30 disponibile sau poți să-ți depășești limitele! Avem o PROVOCARE pentru tine!

Dacă te simți inspirată și creativă, ne poți sugera chiar tu o culoare de ojă semipermanentă pe care ai creat-o prin combinația a două sau mai multe nuanțe existente în portofoliul Cupio.

Dacă ai descoperit o culoare nouă și dorești să o propui pentru a face parte din colecțiile de oje semipermanente, trebuie să ne trimiți ”rețeta” pe care ai folosit-o pentru a crea noua culoare (mai exact, trebuie să ne oferi procentele din culorile de oje semi Cupio To Go pe care le-ai combinat pentru a obține noua nuanță). Poți face asta printr-un e-mail la adresa office@cupio.ro, al cărui subiect să fie ”Rețetă ojă Cupio To Go”

Cum îți va fi răsplătită creativitatea?

Dacă ai descoperit o nouă culoare prin combinarea a două sau mai multe oje semipermanente Cupio To Go!, iar aceasta va fi ALEASĂ pentru a face parte din portofoliul Cupio, vei avea ocazia să alegi chiar tu denumirea acesteia.  

SUCCES!

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN