Topul tendințelor de machiaj pentru primăvara 2023

Inspire Lifestyle Make-up

Tendințele de machiaj se schimbă și evoluează de la un an la altul și chiar de la un sezon la altul, aducând în prim plan noi idei și tehnici de aplicare a produselor de make-up. În această primăvară se observă o tendință spre afișarea unui look natural, cu accent pe pielea strălucitoare și culorile pastelate. Totuși există și o înclinație spre adoptarea stilului retro, care se îmbină cu elemente moderne.

Indiferent de tendințe este bine să găsești acel machiaj de primăvară care ți se potrivește și sa adopți stilul care te avantajează și în care te simți confortabil.

Daca vrei să testezi cum ți s-ar potrivi look-urile ce se poartă în primăvara acestui an, inspiră-te din rândurile ce urmează.

Piele strălucitoare

Un ten sănătos și luminos este un trend puternic ce va domina nu doar în sezonul de primăvară, ci și în vara anului 2023. Folosește produse cu efect de iluminare, precum highlighterul sau fondul de ten cu particule strălucitoare. Ori, dimpotrivă, dacă nu ții musai să aplici fond de ten pe față, poți opta pentru un BB Cream cu textură lejeră, care să ofere prospețime și finețe tenului tău.

Obține un ten radiant cu paleta Extra Dose of Glow!

Culori pastelate

Nuanțele de roz, albastru și mov liliac sunt foarte populare în acest sezon. Folosește-le pentru un machiaj colorat al ochilor. Unele dintre ele le poți purta cu încredere și pe obraji sau pe buze.

Cat-eyes

Machiajul de tip cat-eyes sau smokey-eyes se reinventează în diferite forme, culori și dimensiuni. În funcție de intensitatea dorită și de momentul în care porți un machiaj cat-eyes, poți alege culori neutre, mai închise sau culori deschise și pastelate.

Super Blush

Se observă o preferință pentru tonuri mai intense și puternice în zona obrajilor. Se poartă culorile mai aprinse, cum ar fi roșu, corai, portocaliu sau roz vibrant, care adaugă un efect vizual plin de energie și prospețime obrajilor.

Un machiaj cu blush intens poate fi combinat cu un ten natural, cu un fond de ten și iluminator ușor, pentru a crea un aspect proaspăt și luminos. Este important să aplici blush-ul cu grijă și să îl amesteci bine, pentru a evita un aspect prea încărcat sau artificial.

Lolita – paleta ideală pentru a obține un blush intens

Sprâncene naturale

Se observă o preferință continuă pentru sprâncenele groase, pline și mai puțin definite. În locul sprâncenelor subțiri și arcuite exagerat, se caută acum un aspect mai natural și mai puțin prelucrat.

Machiaj natural

Aspectul pielii hidratate, luminoase și cu un aspect natural, fără a folosi prea multe produse cosmetice sau a crea un aspect prea încărcat este un trend al primăverii.

Pentru a evidenția trăsăturile faciale, se poate folosi un iluminator subtil pe pomeți, nas și arcul lui Cupidon. În ceea ce privește ochii, o singură nuanță naturală de fard poate fi suficientă pentru a adăuga definire și profunzime. Genele naturale și curate sunt la modă, astfel încât se poate folosi doar un strat de mascara pentru a obține un efect subtil.

Farduri aurii

Fardurile aurii aplicate pe pleoape, ușor estompate de culori neutre precum bej sau maro sunt o tendință a acestui sezon. Pentru un aspect mai dramatic, ele pot fi folosite și împreună cu culori mai închise, precum maro sau negru și chiar pentru a crea acel efect smokey eyes.

Underpainting

În loc să aplici bronzerul sau conturul și corectorul după fondul de ten, aplică-le înainte. Acest trend a explodat pe TikTok după ce Mary Phillips a dezvăluit că așa a obținut look-ul strălucitor și ușor conturat al lui Hailey Bieber și Kendal Jenner.

Pentru crearea unui efect ”underpainting” poți folosi stick-ul contur Amber de la Cupio.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN