Topește privirile în vara anului 2019 cu noua colecție SUMMER de la Cupio!

Manichiură Noutăți Manichiură

Explozie de culoare și  strălucire la Cupio, în sezonul estival. Află care sunt PRODUSELE-VEDETĂ ale verii 2019!

Cel mai așteptat anotimp a sosit! Tu te-ai pregătit să întâmpini vara? Cupio e gata să te încânte cu surprize estivale! Așa că a lansat noi produse cosmetice, atât pentru make-up-ul ochilor, cât și pentru manichiură. Colecțiile inedite promit să te surprindă cu o explozie de culoare caracteristică sezonului călduros. Manichiura stridentă Neon sau delicioasă Macarons și machiajul Neon sau cameleonic Duo Chrome sunt doar câteva dintre surprizele pe care ți le-a pregătit Cupio pentru vara anului 2019.

Este cunoscut faptul că noi, fetele, ne dorim să obținem un bronz perfect. Însă acesta poate fi destul de banal, pe timpul verii, când toată lumea se expune, cu voie sau fără voie, la razele soarelui. Așa că putem să ne punem în valoare bronzul cu o manichiură frumos îngrijită și, nu în ultimul rând, colorată.

Cele mai potrivite nuanțe pe unghiuțe, în timpul sezonului estival, sunt cele vii, fosforescente, care se asortează perfect cu bronzul. Cupio vine în întâmpinarea tuturor doamnelor și domnișoarelor care nu vor să rămână în anonimat pe plajă, la terase sau la festivaluri, cu noua gamă de produse pentru manichiură NEON SUMMER. În această colecție găsiți atât geluri în culori fosforescente precum verde, albastru, roz, roșu, mov, portocaliu, galben, cât și accesorii pentru unghiuțele voastre, de la paiete neon până la pigmenți, sclipici și nisip neon disponibili, de asemenea, în nuanțe variate. Chiar și în strat subțire, gelurile sunt foarte versatile și pot fi folosite atât pentru toată unghia, cât și pentru pictură cu linii fine.

În ceea ce privește make-up-ul, pe timpul verii, în vogă sunt culorile vibrante care merg perfect cu bronzul strălucitor al tenului. Cupio a lansat în acest sens pigmenții de make-up NEON SUMMER disponibili în șase nuanțe. Noii pigmenți sunt ideali pentru un make-up original și ieșit din comun. Culorile extravagante te vor face să atragi toate privirile, fie că ești la un party pe plajă, fie că participi la un festival. Aceștia se aplică pe bază de machiaj.

Surprizele verii nu se opresc aici! Cupio a lansat și delicioasele Oje semipermanente MACARONS. Disponibile în 22 de nuanțe, asemeni micilor fursecuri franțuzești, noile produse pentru manichiură te vor cuceri cu siguranță! Îți vor bucura simțurile fără pericolul acumulării de calorii, așa cum se întâmplă în cazul prăjiturelelor propriu-zise. Macarons Collection este o ediție specială compusă din culori pastelate, potrivite pentru orice sezon. Culorile foarte pigmentate asigură o acoperire perfectă, atât pe unghiile naturale, cât și pe unghiile artificiale.

Pentru o manichiură perfectă de ștrand sau litoral poți încerca și Ojele semipermanente SUMMER Collection. Concepute special pentru sezonul estival, noile produse sunt disponibile în culori vesele, perfecte pentru a intra în atmosfera de vară.

Pentru o privire magică și pătrunzătoare, un must-have din trusa de make-up sunt noii Pigmenți de make-up DUO CHROME. Ultra-sidefați și disponibili în șase nuanțe vibrante, pigmenții cameleonici se pot aplica pe pleoape peste o bază de machiaj. Ideali pentru un make-up estival, pigmenții reflectă două nuanțe diferite în lumina soarelui. Alege să fii unică și strălucitoare cu una dintre cele șase variante de pigmenți Duo Chrome. Produsele cosmetice profesionale pot fi aplicate cu pensula peste baza de machiaj.

Un alt produs nou lansat de Cupio vara aceasta este Top Coat-ul Satinelle Ultra Matte Finish. Acesta conferă efectul perfect mat peste orice gel colorat, fiind potrivit, de asemenea, și peste manichiurile cu ojă semipermanentă. Satinelle Ultra Matte Finish are o textură fină, asemănătoare satinului, nu reține particulele de mizerie și nu lasă acea peliculă albicioasă, inestetică pe unghii. În plus, top coat-ul este flexibil și nu crapă, păstrându-și efectul mat nealterat timp de patru săptămâni. Aplică noul Satinelle Ultra Matte Finish peste orice gel sau ojă semipermanentă, iar manichiura ta va avea o rezistență îndelungată, indiferent de câte ori intri să te răcorești în apa mării sau în bazinele de la ștrand!

Pentru a te bucura de întreaga gamă de produse profesionale intra pe www.cupio.ro

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN