Spring Essentials. Ce tipuri de machiaj se poartă în primăvara 2022

Manichiură

Spui primăvară și te gândești la renaștere, strălucire, reîmprospătare! Cam așa pot fi descrise și tendințele de machiaj ale primăverii 2022.

Pielea împrospătată, ”ușoară”, cu textură lejeră și luminoasă este un MUST. Care sunt celelalte trenduri de machiaj pentru sezonul ce bate la ușă? Aflați în rândurile ce urmează!

Ten proaspăt, radiant

Crema, primerul, fondul de ten, fardul de obraz sau iluminatorul pe care le aplici pe față trebuie să aibă texturi ușoare. Formulele lichide sunt ideale.

Dacă ești mai curajoasă, poți chiar să renunți la fondul de ten și să acoperi micile imperfecțiuni cu un corector. Dacă nu, un truc este să amesteci fondul de ten cu crema hidratantă pentru ca acoperirea să fie una lejeră. Nu dorim ca primele raze ale soarelui să ”sărute” un ten prea încărcat. Cu cât pielea poate respira mai mult, cu atât mai bine.

Iluminatoarele lichide sunt secretul unui ten radiant și luminos, așa că nu ezita să le încerci! La Cupio găsești mai multe nuanțe, așa că o poți identifica pe cea care ți se potrivește.

Produse pe care le poți folosi pentru un ten cu aspect fresh:


Machiajul ochilor, inspirat de serialul ”Euphoria”

Ochii rămân un mod creativ și original de a te exprima. Anul acesta, serialul Euphoria a inspirat femeile să se machieze mai îndrăzneț.

Eyeliner-ul grafic, fie că este colorat sau negru, oferă oportunitatea fiecăruia să experimenteze și să creeze un machiaj îndrăzneț sau subtil, în funcție de propriul stil.

Poți trasa liniile grafice de tuș cu următoarele produse Cupio:

”Cut crease” este, de asemenea, un machiaj la modă în această primăvară – tehnica face ochii să pară mai mari și mai luminoși, evidențiind pleoapa.

Ce produse poți folosi pentru un”cut-crease make-up”:

”Watercolor eyes” este o altă tehnică inspirată din serialul Euphoria.

Se aplică 3, 4 sau 5 culori pe pleoapă, iar apoi se îmbină – atenție, însă! – culorile au voie să se suprapună, dar nu să se amestece complet între ele. Fiecare culoare va fi, astfel, evidențiată. Un truc este să folosești un amestec de culori mate și metalice pentru a construi corect dimensiunea și textura. După ce le-ai aplicat, ia o pensulă pufoasă și estompeză marginile rămase în care culoarea fardurilor se întâlnește cu nuanța pielii.

Sugestii de produse pentru Watercolor Make-up:

Double wing eyeliner – o tendință care câștigă teren în industria machiajului.

Trasarea a două codițe duble de eyeliner – una de la colțul pleoapei superioare spre exterior și cealaltă de la colțul pleoapei inferioare spre exterior – dar fără a le uni – este un stil ce se potrivește oricărei forme de ochi.

Sprâncene construite în detaliu

Un aspect foarte important în ceea ce privește machiajul feței, rămân sprâncenele. Primăvara aceasta se va pune foarte mare accent pe sprâncenele detaliate. Folosirea unui creion pentru trasatea firelor de sprâncene cât mai precis va conferi un aspect definit și plin al acestora. Un fixator pentru sprâncene este și el, binevenit, întrucât așează și păstrează direcția dorită a firelor de păr. În plus, oferă acel aspect de sprâncene voluminoase, un trend general care se păstrează și în 2022, ca în anul precedent.

Buze conturate

Tendința buzelor conturate nu dispare nicăieri! Un contrast ușor între creionul de buze și rujul sau gloss-ul aplicat este binevenit. Rujurile Cupio Matte și creioanele de buze în nuanțe diverse pot completa look-ul perfect. Persoanele ce preferă texturile lejere pot alege dintre nuanțele variate ale luciurilor de buze Taste Me sau Follow Me, din gama MUAH.

MATTE LIPS
GLOSSY LIPS

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN