Primăvara a sosit cu noutăți! Descoperă culoarea anului în sticluța Cupio To Go!

Manichiură Noutăți Manichiură

Luna martie a adus multă bucurie și momente speciale brandului românesc, Cupio. Odată cu aniversarea celor 10 ani, celebrată pe data de 5 martie, la Cupio au fost lansate noi produse. Cupio continuă să își extindă portofoliul de cosmetice profesionale pentru a satisface cerințele tuturor clienților și profesioniștilor din domeniul frumuseții.

Cea mai recentă colecție de oje semipermanente Cupio To Go! a fost lansată chiar la aniversarea de 10 ani.

Nude Collection include zece nuanțe de oje semipermanente care, dacă sunt achiziționate împreună, se livrează într-o cutie specială.

Nude Collection

”10 SHADES, ONE LOVE” este mesajul ce definește cel mai bine colecția aniversară pentru că, bineînțeles, nail-artiștii din domeniu știu cât de mare este dragostea clientelor lor pentru nuanțele de nude.
Descoperă toate nuanțele

NUDE is…
delicate 🔸 graceful 🔸 simple 🔸 chic 🔸 special
NUDE is LOVE

Rămânem tot la categoria de manichiură și anunțăm o colecție ”grațioasă” de oje semipermanente – Miss Grace Collection.

Dedicată tuturor femeilor, aceasta include șase nuanțe ce oferă manichiurii un aspect fin și delicat.

Miss Grace Collection

Culorile perlate au o bază transparentă, îmbogățită cu particule fine, sidefate și cu irizații colorate. În funcție de aspectul final dorit, nuanțele Miss Grace se pot aplica pe diferite baze – transparente, colorate sau negre.
Descoperă colecția

Descoperă culorile în albumul de mai jos, realizat de trainerul Cupio – Eliza Șerban.

Spring Collection – gama de oje semipermanente de primăvară – a fost îmbogățită cu două noi nuanțe! Silk Rose și Peach Flower completează acum colecția veselă ce anunță revenirea la viață a naturii.

Topurile Glam Shine disponibile în patru nuanțe – Stunning, Iconic, Charming și Angelic – sunt și ele produse nou adăugate în portofoliul Cupio.

Top Coat-urile Glam Shine conțin particule de glitter și conferă manichiurii un efect deosebit. Nu au strat de dispersie și pot fi aplicate atât pe manichiurile cu gel, cât și pe cele cu ojă semipermanentă. Le găsești aici.

Cea mai recent lansată nuanță din portofoliul Cupio To Go! ține cont de tendințele anului. Culoarea 2022 se numește Very Peri și se regăsește acum în sticluța de ojă semipermanentă Cupio To Go!

”Very Peri este CEA MAI FERICITĂ ȘI MAI CALDĂ DINTRE TOATE NUANȚELE DE ALBASTRU”, potrivit reprezentanților Institutului Pantone. Este o nuanță de albastru vibrant, cu subtonuri de roșu violet.

Ojă semipermanentă Very Peri

Very Peri este cea mai nouă culoare de ojă semipermanentă care a fost inspirată de ”culoarea anului 2022” – desemnată de Institutul Pantone.

Găsești culoarea aici

Un nou produs din portofoliul Cupio este diluantul pentru oje semipermanente. Diluantul lichid are ca si scop fluidificarea culorilor de ojă semipermanenta cu densitate crescută.

Tratamentele de unghii Recover și Repair sunt ideale pentru refacerea unghiilor deteriorate din cauza îndepărtării necorespunzătoare a ojei semi sau a gelului de pe suprafața unghiala. Le găsești în noutați.

Descoperă toate noutățile Cupio!

Citește și Cel mai fericit albastru – culoarea anului 2022. Ce alte nuanțe vor fi în trend
Cup1O Povestea primei decade de frumusețe a brandului românesc

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN