Magazinele noastre fizice sunt închise, temporar. Comandă produsele favorite pe www.cupio.ro!

Din comunitate

Dragele noastre,

După cum știți, în această perioadă, cu toții ne confruntăm cu o situație dificilă, iar conform noilor măsuri guvernamentale, centrele comerciale din întreaga țară au fost închise în contextul prevenirii răspândirii virusului COVID-19.

Așadar, dorim să vă anunțăm că toate cele 15 magazine Cupio situate în centrele comerciale din întreaga țară și-au suspendat activitatea pe o perioadă nedeterminată/temporar. Pentru a vă putea bucura în continuare de produsele noastre, le puteți achiziționa de pe platforma online www.cupio.ro.

Pentru că sănătatea tuturor este cea mai importantă, ne asigurăm constant că sunt respectate toate normele de igienă și siguranță a clienților.

Având în vedere faptul că nu mai puteți beneficia de serviciile saloanelor de înfrumusețare, multe dintre voi aveți nevoie de sprijin pentru a vă continua rutina de îngrijire acasă. Așadar, venim în sprijinul vostru cu sfaturi și materiale utile pentru îngrijirea personală în confortul propriei case și vă pregătim surprize pe rețelele de socializare.

Rămâneți sănătoase și frumoase în această perioadă! Noi v-am pregătit următoarele kit-uri de îngrijire acasă:

Mai multe kituri de îngrijire pentru acasă puteți găsi în categoria Frumoasă Acasă, pe site-ul Cupio.

Sănătatea este mai presus de orice, așadar vă sfătuim să ascultați recomandările autorităților, să fiți optimiști, pentru că împreună o să reușim să depășim această situație!

Aveți grijă de sănătatea voastră și a celor din jur!

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN