Top 5 trenduri în manichiură care vor face furori în 2023

Inspire Manichiură Unghii cu gel

Tendințele în modă și frumusețe, inclusiv în ceea ce privește designul unghiilor, sunt în continuă evoluție și se schimbă de la un sezon la altul. Însă sunt câteva tendințe care își câștigă și consolidează popularitatea pentru mai multă vreme. Așadar, ce se poartă în 2023 în domeniul manichiurii? În funcție de personalitate, avem unghiile cu aspect natural, dar și unghiile în culori îndrăznețe, strălucitoare și cu detalii grafice.

Manichiura care va fi „la modă” în 2023 depinde de o varietate de factori, inclusiv de tendințele actuale în materie de modă și frumusețe, de preferințele personale și de creativitatea individuală.

Iată care sunt, totuși, cele mai importante 5 trenduri în manichiură pentru 2023:

1. Clean aesthetic – unghii frumoase și sănătoase

Manichiurile minimaliste prin care unghiile arată sănătos și impecabil este o tendință care va domina în acest an. Asta pentru că interesul pentru naturalețe, sănătate și pentru produsele organice este tot mai mare în rândul femeilor.

Cremele de față, cremele de corp și produsele pentru păr care au grijă de sănătatea organismului sunt cele mai căutate. Frumusețea  naturală este, de asemenea, un trend, așa că anul acesta așteaptă-te să vezi manichiuri minimaliste care să releve unghii sănătoase și impecabile.

Culorile ”curate” și ”simple” care ascund imperfecțiunile și pun în valoare unghiile sunt ”câștigătoarele”.

2. Natural lengths – unghii de lungime naturală

Dacă nu ești adepta unghiilor lungi, pregătește-te să te aliniezi tendințelor, anul acesta, pentru că se vor purta unghiile scurte mai mult ca oricând.

Desigur că unghiile lungi vor fi întotdeauna iconice, dar popularitatea unghiilor scurte va crește în 2023. Forma pătrată, dar și cea ovală sau migdalată se vor purta deopotrivă, așa că o poți alege pe cea care ți se potrivește cel mai bine.

3. Lip Gloss Nails – unghii care par a fi date cu luciu de buze

Unghiile lucioase, care arată ca și când ar fi fost date cu un gloss de buze sunt în tedință anul acesta. Cum se obțin aceste unghii? Foarte simplu: folosind ca bază o culoare neutră, naturala, rose și mai apoi sigilând-o cu un top coat ultra-strălucitor.

Truc – cu cât culoarea ojei este mai complementară cu tonul pielii, cu atât aspectul final este mai transparent. Atenție – nuanțele prea opace vor împiedica strălucirea să iasă în evidență.

4. Micro French Nails – linii de french ultra-subțiri

Liniile ultra-subțiri ale manichiurii french sunt mult mai cool decât clasicele design-uri de acest tip. Unghiile scurte și pătrate se potrivesc de minune cu designul Micro French.

Pentru a realiza linii drepte, pensulează o cantitate de ojă pe un burete de manichiură din silicon (sau ștampilă de unghii) și împinge vârful unghiei în el. Curăță apoi excesul cu un creion acetonă.

5. Minimalist Design & Accessories – decorațiuni minimaliste

Pentru că ”Less is More”, modelele și accesoriile de unghii minimaliste vor fi la modă în 2023. Iată câteva exemple și idei pe care le poți folosi:

a. Euphoria Nails – fii în trend cu o manichiură cu design ondulat! Este subtilă, dar totuși cool, iar tot ce ai nevoie este un strat de bază transparent, o ojă albă opacă și câteva pietre prețioase minuscule.

b. Girl with the Pearl – aplicațiile minimaliste de perle vor conferi manichiurii tale o notă fină, elegantă.

c. Neutral Crystal – aplicațiile de pietre Swarovski sunt, de asemenea, un design pe cât de minimalist, pe atât de plin de farmec.

d. Gilded touch – inserează în designul pe care l-ai ales un strop de culoare strălucitoare. O linie french aurie este secretul pentru o manichiură deosebită.

sursa foto: Pinterest

Articol realizat de Victoria Chiticariu


Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN