SUMMER ME by Cupio: Exprimă-ți frumusețea unică în campania estivală 2023

Lifestyle

Sezonul estival care s-a lăsat mult așteptat e în sfârșit aici, așa că este timpul să îl celebrăm!

La Cupio, vara este despre frumusețe la cele mai înalte standarde, astfel că în plin sezon estival, brandul își propune să aducă în prin plan cele mai hot produse și colecții ale verii, prin campania SUMMER ME. Aceasta promovează un mesaj urban fresh și încurajează toate femeile să își exprime unicitatea și frumusețea în stilul personal.

Cupio aduce în prim-plan gamele de produse care sunt cele mai râvnite în sezonul estival, precum iluminatoarele, fardurile strălucitoare ideale pentru look-urile glam, dar și gamele neon de produse de manichiură.

SUMMER ME by Cupio

Vara este momentul perfect pentru a redescoperi și a-ți pune în valoare frumusețea. Cupio își propune să redefinească percepția asupra frumuseții și să evidențieze particularitățile și unicitatea fiecărei persoane.

Vara are darul unic de a te face să te simți într-un mod special. Vara totul este mai intens, mai excentric și în același timp mai feminin.

”Dorim ca toată lumea să fie mai încrezătoare și să își redescopere frumusețea. Așa începe și povestea campaniei noastre SUMMER ME by Cupio, prin care ne dorim să oferim produse care să scoată în lumină unicitatea și frumusețea fiecăruia.”, spun oamenii din spatele brandului.

Adelina Pestrițu, Ema Uta și Antonia, ambasadorii campaniei

Povestea SUMMER ME, Cupio & You, este spusă alături de ambasadorii de brand Adelina Pestrițu, Ema Uta și Antonia. Cele trei muze ale frumuseții redefinesc conceptul de libertate și creativitate în ceea ce privește domeniul de beauty. În cadrul campaniei, sunt prezentate trei concepte care reflectă diferitele atitudini și personalități ale fiecărei persoane.

SUMMER ME LIKE I AM YOUR SUN


Summer Glam Goddess, știm că pentru tine succesul e o atitudine radiantă, așa că vara asta frumusețea ta vibrează în gama Cupio Glam.

SUMMER ME LIKE I AM YOUR FUN


Libertatea ta de a explora te aduce mereu în centrul experiențelor memorabile. Iar cu gama Cupio Neon îi răsfeți pe cei care te privesc cu vibe-ul tău de Summer Fun.

SUMMER ME LIKE I AM YOUR JOY


Ești un festival de creativitate, Joy Beauty. Nicio șansă de ploaie, toată gașca e on, iar la main stage lineup deschide gama Cupio Neon.

Gamele Glam & Neon by Cupio din colecția de vară SUMMER ME reunesc două subcategorii de produse, make-up și manichiură, care propun culori vibrante și glam pentru look-uri electrizante și strălucitoare.

Categoria SUMMER ME de make-up conține produse variate, ideale pentru vară, cum ar fi noile BB Cream cu factor de protecție solară, creioanele de buze Waterproof în nuanțe naturale, gloss-urile Bigger is Better disponibile în mai multe culori, pigmenții cameleonici RebelEyes, fardurile colorate pe bază de apă de la Hype și iluminatoare în diferite nuanțe și texturi de la Extra Dose of Glow, Skin Glow și Oh, My Glow!.

În categoria dedicată manichiurii pentru sezonul de vară, Cupio a lansat o nouă colecție de baze pentru oje semipermanente în nuanțe neon, pentru unghii electrice, Rubber Base Neon Collection, care include 8 culori intense, perfecte pentru vară. Din acest portofoliu fac parte și gamele Neon, Baby! și Summer Collection, cu nuanțe vibrante care nu trec observate și completează perfect look-urile de vară.

Vara e deja aici, așa că SUMMER ME LIKE I AM YOUR FAVORITE BEAUTY BRAND!

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN

Cum să ai Glowy Skin în 7 zile

Noi, femeile, visăm mereu la o piele sănătoasă, radiantă și strălucitoare, iar pentru a o obține ajungem adesea în fața unor vitrine de cosmetice (fie ...