Step by Step cu pigmenți de manichiură Posh. FOTO

Manichiură Step by Step

Eliza Șerban, trainerul Cupio și tehnician profesionist de manichiură, ne dezvăluie experiența sa cu pigmenții de unghii din portofoliul Cupio, pe care i-a folosit și într-un tutorial step-by-step.

Iată care este părerea Elizei cu privire la noii pigmenți și ce lucrare a realizat cu ajutorul acestora.

Eliza Șerban, despre pigmenții Cupio POSH:

”Folosirea pigmenților pentru unghii sunt un truc de efect care impresionează orice clientă într-un mod plăcut. Aceștia pot fi aplicați pe diferite nuanțe sau pe gelurile de cover pentru a da un efect spectaculos. În funcție de culoarea pe care sunt aplicați, pigmenții de unghii pot avea o multitudine de efecte pur și simplu FA-BU-LOA-SE!

Așadar, să vedem cum îi putem aplica, astfel încât să nu ne creeze probleme între întrețineri. Am câteva sfaturi care ar putea să îți fie de folos!

  • Pentru ca aspectul final al unghiei să nu arate grosolan, încărcat, recomand aplicarea pigmenților direct pe gelul de apex. 
  • Grație gamei de geluri Soft Candy, care include 6 nuanțe absolut superbe, aplicarea pigmenților POSH va fi una spectaculoasă!

P.S. Un efect foarte fain mai poate fi obținut și cu gelul Soft Builder Milky White. 

Urmărește SBS cu aplicarea pigmentului POSH Peach Aurora

Pasul 1

Eu am aplicat de data aceasta, ca bază pentru pigmenți, un strat de gel Soft Candy gel Milky Peach.

Pasul 2

După ce apex-ul unghiei este pilit, se aplică într-un strat foarte subțire un top coat fără dispersie care se polimerizează 30 secunde la lampa led. Recomand aplicarea unui strat de top Glossy.

Pasul 3

După cele 30 secunde polimerizare, purtând o mănușă sau cu aplicator, se ia o cantitate de pigment POSH – Peach Aurora – din recipientul acestuia și apoi se aplică pe unghie cu mișcări de frecare. 

Pasul 4

După ce am terminat de aplicat pigmentul pe toate unghiile, acestea se desprăfuiesc bine cu o perie foarte fină – tip pămătuf. 

Pasul 5

Următorul pas e să trecem cu pila pe marginea liberă a unghiei astfel încât să lăsam o margine de gel la care să poată adera stratul de finish.

Un truc pentru o rezistență foarte bună ar fi: să aplicați fin, tot pe marginea liberă, puțin Nail bonder și un strat foarte subțire de bază cât mai fluidă – ori pe toată unghia, ori doar de la jumătatea unghiei spre vârf. Așa puteți elimina orice urmă de emoție că pigmentul va sări de pe vârful unghiilor.

Pasul 6

Aplicăm un strat de finish top coat Glossy.

MANICHIURA ESTE GATA! Cam atât de simplu se aplică acești pigmenți care arată deosebit.

Iată cum arată pigmentul POSH Pink Aurora, aplicat de trainerul Delia Matei, pe oja semipermanentă Summer Collection – California Sky.

Așteptăm părerile voastre și imagini cu manichiurile realizate de voi pe Instagram. Nu uitați să ne dați tag!”

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN