Soluții rapide pentru sănătatea mâinilor tale

Inspire

Se spune că mâinile sunt cartea de vizită a oricărei persoane. Este drept că o pereche de mâini îngrijite reflectă igiena corespunzătoare a unui individ, pe când niște mâini neîngrijite reflectă o igienă precară. 

Dar dincolo de aspectul la prima vedere al mâinilor, există ceva mai mult de care trebuie să ținem cont și care nu se vede cu ochiul liber – existența bacteriilor. Mâinile sunt calea prin care bacteriile sau virusurile pot intra în contact cu noi de la secundă la secundă. Zilnic, mâinile noastre intră în contact cu suprafețe, obiecte sau chiar cu mâinile altor persoane. Transferul de bacterii sau virusuri este inevitabil.

Mâinile curate – cea mai eficientă metodă de apărare împotriva îmbolnăvirilor

Respectarea igienizării mâinilor este cheia sănătății. Apa și săpunul trebuie să ne fie ”prieteni”, iar dacă nu îi avem în preajmă, e nevoie să găsim alte soluții… igienizante.

Dezinfectanții sau soluțiile igienizante de mâini sunt ideale pentru a ne proteja de contactarea unor virusuri ce ar putea duce la îmbolnăviri. Acestea conțin o cantitate ridicată de alcool fiind special create pentru a distruge virusurile în profunzime.

Pentru a le putea ține la îndemână oricând, soluțiile dezinfectante de mâini sunt disponibile la gramaje mici de 50 sau 100 ml, dar și la gramaje mai mari, de la 200 ml și până la 1 sau 2l.

Perfect pentru a fi ținut aproape, în geantă sau în buzunar, gelul igienizant pentru mâini de la Cupio, la 100 ml, este ideal pentru utilizări frecvente și potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cea sensibilă.

Gelul are dublă acțiune: curăță și hidratează pielea, datorită conținutului de glicerină pe care îl are.

*nu necesită clătire, nu lasă pielea lipicioasă, are o formulă lejeră și un parfum plăcut.

Disponibil și în varianta de 500ml, gelul igienizant poate fi lăsat la intrarea în casă sau la intrarea într-un spațiu public, pentru a fi folosit de persoanele care vin din exterior. Acesta este dotat cu o pompită pentru a facilita utilizarea.

Pe www.cupio.ro, sunt disponibile o serie de dezinfectanți ideali atât pentru igienizarea mâinilor, cât și a suprafețelor. Există, de asemenea, dezinfectanți și pentru mesele de lucru din saloane sau pentru instrumente.

Toate soluțiile de dezinfectare și igienizare pot fi accesate aici.

Întrucât conțin alcool, unele soluții pentru dezinfectare pot duce la deshidratarea mâinilor, așa că pentru o îngrijire completă, este recomandat să folosim creme de mâini care să refacă nivelul de hidratare a pielii.

Un kit complet pentru menținerea sănătății mâinilor este Soft&Clean, care include atât o soluție de igienizare, cât și o cremă de mâini organică, perfectă pentru a păstra nivelul optim de hidratare a pielii mâinilor.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN