Sfaturi de la experți privind extensiile de gene

Make-up Tips & Tricks Make-Up

Extensiile de gene sunt ”trucuri de înfrumusețare” la care apelează femeile pentru a avea o privire pătrunzătoare și un aspect general plăcut! Sunt realizate din din fibre sintetice, care nu provoacă alergii și își mențin forma pe tot parcursul purtării lor. Extensiile de gene imită culoarea naturală a genelor și sunt menite să înfrumusețeze instant privirea.  

Extensiile de gene de la Cupio. Avantaje

Cupio comercializează extensii de gene de diferite lungimi, astfel că femeile pasionate de frumusețe pot găsi aici extensiile care li se potrivesc cel mai bine, pentru un aspect cât mai natural, dar de efect!

Extensiile de gene CupioLash se simt foarte confortabil și rămân la fel de ușoare atât în mediul uscat, cât și în mediul umed. Au un luciu natural, astfel că sunt ideale pentru realizarea unui look rafinat. Toate extensiile de gene sunt rezistente la apă și au o longevitate ridicată.

Cum aplici corect extensiile de gene?

În cazul în care ești începătoare, avem câteva sfaturi pentru tine, astfel încât să reușești să aplici într-un mod corect extensiile de gene.

Este foarte important ca persoana căruia urmează să îi aplici extensiile de gene să nu aiba deloc aplicate pe genele naturale mascara sau alte produse de machiaj.

Potrivit experților, aplicarea extensiilor de gene începe cu demachierea ochilor cu ajutorul unui produs ce nu conține ulei. Se curăță bine genele naturale de orice urme de sebum, uleiuri sau alte impurități. Se separă apoi genele naturale cu ajutorul unei pensete și se lasă loc liber firului (extensiei) ce urmează să fie aplicat. Cu o altă pensetă se aplica extensia, dar asta numai după ce a fost trecută înainte prin adeziv. Se lipește apoi de firul natural de păr.

Procedura aplicării extensiilor de gene se recomandă a fi realizată doar de un specialist. Rezultatul va fi unul spectaculos!

Tips & tricks

Evită contactul cu apa timp de 48 de ore de la aplicarea extensiilor de gene (duș, ploaie, abur din saună).

Evită demachiantele pe bază de uleiuri naturale și cremele grase. Acestea scad rezistența extensiilor de gene. După 48 de ore de la aplicarea lor, ai grijă să le cureți zilnic. Folosește demachiante pe bază de apă sau chiar și apă, simplă.

Evită frecarea ochilor și folosirea produselor de machiaj foarte cremoase.

Perie zilnic extensiile de gene cu ajutorul periuței speciale, de la bază spre vârf, în direcția naturală a creșterii firelor de păr.

Tipuri de extensii de gene

Există extensii de gene permanente pentru alungire, dar și pentru crearea volumului genelor naturale. De asemenea, există extensii de gene fir cu fir sau smocuri. În funcție de lungimea sau forma lor, există extensii de gene scurte, medii, lungi sau curbate.

O varietate de extensii de gene permanente pot fi găsite la Cupio. Toate au o înaltă calitate, sunt rezistente în timp și pot fi purtate până la 6 săptămâni.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN