Re-cover Bioactive Gel – un „must-have” în portofoliul de produse al oricărei manichiuriste

Manichiură Unghii cu gel

După cum observăm cu ușurință, pretutindeni, întreaga lume evoluează și zilnic apar în toate domeniile produse, tehnici sau tehnologii noi menite să ne ușureze sau să ne îmbunătățească viața. Tot așa și în domeniul manichiurii tehnice, cercetătorii dezvoltă în laboratoare formule de gel noi, îmbunătățite , pentru a putea satisface toate nevoile tehnicienilor/ manichiuristelor și a clientelor acestora.

Re-cover Bioactive gel este unul dintre aceste geluri de generație nouă ce are la bază tehnologia de reconstrucție a țesutului asigurată de Biosticlă. Recunoscută pentru calitățile sale bioactive, Biosticla are capacitatea de creea conexiuni, de a se lega mecanico-chimic sau biochimic de țesutul plăcii unghiale.
O altă calitate a gelului este aceea că nu conține acizi, motiv pentru care gelul este unul foarte potrivit persoanelor care au unghiile sensibile sau deteriorate.

Cum contribuie efectiv RBG la protejarea și regenerarea unghiilor deteriorate !?

– neconținând acizi, nu afectează unghia naturală;
– datorită compoziției sale și a legăturilor ce se creează natural între gel și placa unghială, gelul nu necesită aplicarea în prealabil a vreunui primer cu sau fără acid ; este bine cunoscut în mod deosebit efectul coroziv asupra unghiei naturale al primerului cu acid ( asigură aderența mecanică);
– datorită compușilor săi speciali, L-cisteina și Chitosanul, Rbg ajută substanțial la regenerarea unghiei și la îmbunătățirea vizibilă a structurii acesteia . L-cisteina este un amino acid , componenta de bază a keratinei din care e formată și placa unghială și care contribuie în mod esențial ca o creștere sănătoasă a acesteia.
Chitosanul este un biopolimer cu calități dovedite antifungice și antibacteriene fiind astfel foarte potrivit pentru unghiile deteriorate mult mai expuse acestor factori.

Cliente cu alergie la produsele pentru manichiură tehnică ?!

Cu siguranță, majoritatea ați întâlnit situații în care chiar și cliente fidele la un moment dat au renunțat la manichiura cu gel sau oja semipermanentă datorită alergiei dezvoltate la anumiți compuși. Avem o VESTE BUNĂ!!
Re-cover bioactive Gel vine în întampinarea voastră și a clientelor voastre cu alegie specifică cu o soluție! Formula delicată non-alergenică a gelului și mecanismul său natural de aderență la placa unghială , face din acest gel cel mai iubit produs de către clientele alergice iubitoare de manichiură tehnică, ce nu vor să renunțe la acest serviciu !!
RBG conține în exclusivitate compuși acceptați de organism. Datorită compușilor săi anorganici, RBG nu poate fi respins de corpul uman , aderând natural la placa unghială.

Cui se adresează gelul RBG ?

Deși are o textură ce îl face ușor de modelat în orice situație, fie că vorbim de protectia cu gel a unghiei naturale, fie de prelungirea pe șablon, RBG este un gel dedicat, un gel adresat în mod deosebit persoanelor cu alergii la derivatele acrilului, persoanelor cu unghii sensibile sau deteriorate. Pentru toate aceste situații, Re-cover Bioactive gel este solutia ideală.

Cum aplicăm RBG ?!

Asa cum am explicat mai sus, acest gel nu necesită în mod obligatoriu folosirea primerelor. Desigur, acest gel poate fi folosit ca oricare alt gel , aplicat după folosirea soluțiilor pregătitoare. Dat fiind că e un gel fără acid, pentru a nu anula această calitate a gelului, nu este recomandată folosirea primerului cu acid însă se pot aplica Nail Prep-ul și Nail Bonder-ul ( primer fără acid ). Chiar și în cazul clientelor alergice , se poate folosi Nail Prep-ul și chiar și Nail Bonder-ul, cel puțin în cazul în care persoana nu este alergică și la acest tip de primer.
În cazul în care optați pentru folosirea gelului fără aplicarea soluțiilor de pregătire și totuși vă confruntați cu persoane care au probleme de aderență sau palmele umede, ceea ce implicit afectează aderența gelurilor la unghia naturală, puteți să vă ajutați de alte substanțe cu rol de degresare/deshidratare cum ar cleaner-ul sau acetona.

RBG este un gel ce îmbină calitățile unui gel de aderență și a unui gel de modelare. Are o culoare naturală roz – lăptoasă, asemănătoare cu ale unui cover gel dar cu pigmentare redusă, cu aspect translucid, fiind perfect pentru camuflarea ușoară a petelor de culoare ale unghiei naturale și pentru a obține o manichiură cu un aspect foarte natural.

Unghia naturală se pregătește după metoda standard; se pot aplica soluțiile de pregătire sau unghia se poate modela direct din RBG, fără a mai aplica un primer în prealabil.
După fixarea cu cleaner, gelul are un ușor efect mat. Pentru o manichiură cu efect puternic lucios aplicați ulterior oricare gel de finish/ sigilare Cupio. În cazul persoanelor alergice, după modelare și finisare se pot aplica oje clasice colorate sau ojă incoloră pentru a păstra aspectul natural.
Gelul este ideal pentru protecția cu gel pe unghiile naturale dar se poate folosi și cu tehnica prelungirii pe șablon.

Necesită polimerizare în lampa UV timp de 2 minute și de 60 de sec în lampa LED.

 

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN