Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Postat pe data de luni, 01 iulie 2019

Vara, anotimpul mult așteptat de toată lumea, care ne dă poftă de viață și ne face să fim cu gândul la plajă și la valurile mării, e aici! Veselia, buna dispoziție și trăirile intense ne învăluie simțurile, iar aceste frumoase sentimente pot fi reflectate prin aspectul nostru exterior. Pe lângă tendințele în materie de vestimentație și make-up pe care le urmărim de la un sezon la altul, trebuie să acordăm atenție și unghiilor ce reprezintă o carte de vizită pentru orice femeie care se respectă.

Așadar, cum putem reflecta fericirea și starea de bine pe unghiile noastre? Printr-o explozie de culoare! Nuanțele vibrante de Oje semipermanente Summer Collection de la Cupio au fost special create pentru ca tu să porți vara pe unghii!

Gama variată de culori intense, specifice trendului estival, este realizată pentru a satisface toate gusturile! Indiferent de culoarea pentru care optezi, fie roz, fie verde, turcoaz sau mov, cu siguranță te vei face remarcată oriunde ai merge vara aceasta, dar mai ales pe litoral sau la piscină.

În plus, nuanțele vii ale ojelor semipermanente Summer Collection se potrivesc perfect cu rochițele și fustițele colorate de vară.

Click aici pentru mai multe filmulețe

Iată câteva modele superbe de unghiuțe realizate de trainerii Cupio!

Victoria Chiticariu

Comentarii