O colecție… la modă! Ojele semipermanente 2020 Collection Cupio To Go, un must-have al acestui an

Manichiură Noutăți Manichiură

Exprimă eleganță, profunzime, optimism și rafinament. Este vorba despre culoarea anului 2020 – albastrul clasic – care ne-a inspirat să dezvoltăm o colecție specială de oje semipermanente Cupio To Go!

Aleasă de Institutul Pantone, culoarea albastru clasic, reprezentativă pentru 2020, este inspirată de ocean și mare, fiind liniștitoare, dar totodată profundă.

Albastrul clasic se va regăsi în acest an atât în colecțiile vestimentare, cât și în designul de interior, dar și în industria frumuseții (make-up, manichiură, hairstyle).

În ton cu ceea ce se poartă anul acesta, ne-am dorit să le oferim femeilor pasionate de frumos o colecție specială de oje semipermanente Cupio To Go! – 2020 Collection.

Peste 20 de nuanțe vesele, pastelate și perfecte pentru a fi purtate pe unghiuțe, vara, se regăsesc în noile sticluțe Cupio To Go!, acum cu un nou design: ”îmbrăcate în culoarea anului 2020”.

Și pentru că ceea ce ne definește și ne clasează în topul preferințelor femeilor pasionate de manichiură este calitatea, noua colecție respectă standardele în ceea ce privește rezistența ojelor semipermanente pe unghii.

Ojele semipermanente Cupio To Go! îmbină ușurința aplicării unui lac de unghii cu rezistența unui gel UV. Ele asigură o durabilitate de până la 4-6 săptămâni pe unghii. Toate culorile se pot folosi atât la aplicarea clasică a ojei semipermanente, cât și la aplicarea cu apex.

Ojă semipermanentă 2020 Collection – Yellow Iris

Descoperă aici toate cele 20 de culori din noua colecție.

Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN