Ne-am îmbogățit echipa cu un nou Junior Trainer. Cunoaște-o pe Iulia Mitroi

Din comunitate

Echipa Cupio este, de acum, mai mare și mai bogată! Ne bucurăm să o avem alături de noi pe Iulia Mitroi, cel mai nou Junior Trainer Cupio, în domeniul manichiurii. O tânără talentată, pasionată și determinată, Iulia s-a alăturat echipei de traineri Cupio în această vară.

Pentru a o cunoaște mai bine, am rugat-o să ne spună câteva cuvinte despre cine este ea. Faceți cunoștință cu Iulia, în rândurile ce urmează:

Numele meu este Iulia Mitroi și de cinci ani activez în domeniul de beauty ca tehnician de unghii. Iubesc ceea ce fac și consider că am norocul de a practica o meserie care este în același timp și cea mai mare pasiune a mea.

Îmi place mai mult partea tehnică a acestei meserii, în detrimentul celei artistice. Iubesc manichiurile lucrate curat și design-urile grafice, minimaliste, abstracte.

Motivația în tot ceea ce fac vine din mulțumirea și aprecierea clientelor, așa că aleg mereu să mă implic și îmi place să cred că reușesc să depun o bucățică din mine în fiecare dintre lucrările mele.

Meseria de #nailtechnician mi-a creat cadrul pentru a descoperi și cunoaște oamenii, dar și șansa de a mă observa pe mine. De aceea, consider că a fi tehnician de unghii înseamnă mai mult decât a practica serviciul în sine. Înseamnă să cunoști, să asculți, să înțelegi, să pui și să îți pui întrebări, înseamnă răbdare, empatie, schimb de energie și multe altele. Este despre viață și despre oameni.

Oportunitatea de a fi parte din echipa Cupio este pentru mine un privilegiu, o împlinire și o bucurie de nedescris, dar și un imbold și acea determinare de a lucra continuu pentru a descoperi o variantă și mai bună a mea.

Bine ai venit în echipa noastră, Iulia!

O puteți urmări pe Iulia în materialele viitoare de pe Cupio, dar și pe paginile sale oficiale de Facebook și Instagram.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN