Manichiura ta, în siguranță! Descoperă produsele Cupio fără HEMA

Manichiură

Frica de alergii te ține departe de a avea manichiura mult visată? Avem vești minunate pentru tine: la Cupio găsești geluri de manichiură și oje semipermanente prietenoase cu unghiile, ce reduc riscul apariției alergiilor! O gamă variată de geluri de construcție, geluri colorate și oje semipermanente fără HEMA sunt disponibile acum pe www.cupio.ro Descoperă-le pe toate și bucură-te de o manichiură impecabilă!

Ce este HEMA?

Cunoscut și sub denumirea de ”metacrilat de hidroxietil”, HEMA este un ingredient care se află în multe dintre produsele cosmetice și de manichiură.

În produsele de manichiură, HEMA este un aditiv ce contribuie la aderență și polimerizare, dar atunci când este utilizat incorect – cum ar fi contactul repetat cu pielea – poate contribui la apariția alergiilor. De asemenea, acesta a fost inclus de către Societatea Europeană a Dermatitei de Contact pe lista alergenilor, în Seria de Referință Europeană.

Câte persoane prezintă alergii la HEMA?

Sub 2% dintre pacienții testați au prezentat alergie la acrilați, potrivit unor studii ale Grupului de Cercetare European pentru Dermatita de Contact la Factori de Mediu.

Cauza alergiilor la HEMA

Potrivit experților, atunci când produsele ce conțin HEMA și sunt nepolimerizate intră în contact cu orice parte a pielii, se poate produce o sensibilizare la substanțele chimice. Cele mai frecvente cazuri de apariție a alergiilor ar putea apărea la femeile care își fac manichiura acasă, folosind kituri speciale de gel, dar fără a avea o experiență în domeniu. Acestea ar putea efectua necorespunzător procesul de polimerizare a gelurilor în lămpile de manichiură, motiv pentru care agentul de alergie HEMA, rămas nepolimerizat suficient, ar putea ajunge pe piele și ar provoca alergii.

Reacțiile alergice pot duce la slăbirea plăcii unghiale sau la apariția unei erupții cutanate roșii, cu mâncărimi.

Astfel, pentru a preveni eventualele reacții alergice la acest metacrilat, este important să vă asigurați că folosiți lampa de unghii potrivită pentru polimerizarea corespunzătoare a gelurilor. Sunt șanse crescute să apară alergii dacă gelul nu este polimerizat corespunzător.

Geluri fără HEMA

Femeile care au sensibilitate la acest ingredient se pot bucura de manichiuri mai prietenoase cu unghiile, întrucât la Cupio există o gamă vastă de geluri UV care nu conțin HEMA.

Geluri de bază, construcție și geluri colorate, disponibile într-o varietate de nuanțe pot fi achiziționate acum de pe cupio.ro!

Oje semipermanente HEMA FREE

HEMA FREE reprezintă o abordare complet nouă în materie de manichiură. Ojele semipermanente HEMA FREE sunt produse sunt formulate cu grijă și atenție, fără a conține HEMA. Cu alte cuvinte, te poți bucura de o manichiură impecabilă și de culori vii, care sunt mai blânde cu pielea sensibilă.

Beneficiile produselor fără HEMA :

✅ Sunt recomandate îndeosebi persoanelor cu piele sensibilă.
✅ Este formula cea mai potrivită pentru persoanele care au deja un istoric cu alergii sau iritații ale pielii.
✅ Reduc substanțial posibilitatea aparitiei iritațiilor sau a alergiilor.

Spune ADIO fricii de alergii!

Înțelegem cât de frustrant poate fi să îți dorești o manichiură specială și rezistentă, dar să te confrunți cu alergii la ojele semipermanente sau gelurile UV. Grație produselor HEMA FREE poți uita de aceste neplăceri! Ojele semipermanente fără HEMA și gelurile UV fără HEMA sunt produse atent create pentru a oferi o alternativă prietenoasă pentru oricine se confruntă cu alergii sau sensibilități cutanate.

Colecțiile de oje semipermanente și geluri HEMA FREE de la Cupio nu se limitează doar la a fi o alternativă la ojele ce au în componență acrilați. Acestea includ culori vibrante, variate și cu adevărat fermecătoare, care oferă și rezistență pe unghii. Fie că alegi o nuanță subtilă și elegantă sau una cu un ton îndrăzneț, fiecare manichiură va fi o expresie autentică a personalității tale.

Descoperă categoria de produse HEMA FREE de pe cupio.ro, unde frumusețea se întâlnește cu sănătatea și tehnologia pentru a-ți oferi o experiență de manichiură într-adevăr unică. Este timpul să-ți răsfeți unghiile și sufletul cu o manichiură care strălucește în toate sensurile!

Citește și:
Totul despre alergiile dezvoltate la ojele semipermanente și gelurile UV
Adevărat sau fals despre alergii

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN