Cupio a ajuns într-un nou oraș din România cu al 16-lea magazin!

Din comunitate

Cupiolinelor, ne bucurăm să vă anunțăm că am deschis cel de-al 16-lea magazin Cupio din țară, în județul Dâmbovița. Noul magazin a fost inaugurat la Târgoviște, odată cu deschiderea celui mai mare complex comercial din județ – Dâmbovița Mall.

Noua locație a fost deschisă joi, 20 august. Primii 100 de clienți care au achiziționat produse în valoare de minim 59 de lei din magazinul Cupio, au primit cadou, la alegere, o ojă semipermanentă (din nuanțe selecționate) sau o apă micelară. În plus, clienții au fost întâmpinați cu reduceri la produsele de manichiură și make-up, dar și cu surprize…dulci!

În magazin, femeile care au grijă de aspectul lor au posibilitatea de a găsi o varietate de produse de frumusețe – de la colecții de oje semipermanente, geluri UV, dar și produse de make-up, până la creme, loțiuni de corp sau produse pentru epilare. De asemenea, în magazin se găsesc și aparaturi profesionale pentru saloanele de frumusețe și îngrijire.

Noua locație respectă conceptul tuturor celorlalte magazine Cupio din țară – este elegant, spațios, special conceput pentru femeile moderne și interesate de produse profesionale.

Odată cu deschiderea noii locații din Târgoviște, Cupio ajunge la o rețea națională de 16 magazine.  

Dâmbovița Mall este situat lângă centura municipiului Târgoviște (str. Petru Cercel) și este construit pe un singur nivel.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN