Manichiură pentru miresele anului 2019: ultimele tendințe

Inspire Manichiură

Fiecare femeie visează să arate perfect în ziua nunții sale, un moment unic din viața fiecăreia dintre reprezentantele sexului frumos.

Așa cum totul este planificat din timp, chiar și cele mai mici detalii, începand de la rochia de mireasă, coafura sau make-up-ul, și manichiura joacă un rol foarte important în aspectul final al miresei.

Manichiura se va evidenția mereu în pozele de la nuntă, așa că ea trebuie să completeze armonios, delicat și cu bun simț întreaga imagine a miresei.

Fie că optezi pentru forma rotundă, pătrată, migdală, balerină sau alte forme, vei avea suficiente modele pentru care să optezi. De asemenea, atunci când îți alegi culoarea sau modelul unghiilor de mireasă, trebuie să ai în vedere accesoriile pe care le vei purta, culoarea și modelul rochiei, precum și nuanța pantofilor.

Cea mai potrivită manichiură, cu care sigur nu vei da greș, este alegerea uneia care te reprezintă, fie de culoare albă complet, fie în stil French, sau în nuanțe de nude, bej, roz pal, violet ori albastru.

Noutățile anului 2019, în ceea ce privește manichiura unei mirese, tind spre Baby Boomer, un stil mult mai solicitat decât clasicul French sau manichiura Nude simplă, cu diferite aplicații.

Asta deoarece, tendințele în materie de nunți din acest an, aduc tribut eleganței, stilului regal, rochiilor tip sirenă, un mix extravagant între broderii fine și prețioase, decolteu adânc, ceea ce conferă un aspect plin de senzualitate și romantism. Deci, imaginea per ansamblu a miresei trebuie să fie completată armonios și cu bun gust.

Dacă mireasa are o rochie bogată și accesorizată, ea trebuie să aleagă o manichiură stil Baby Boomer, cu un design lejer, fie cu aplicații de cristale Swarovski sau un design 4D – trandafir din plastilină sau pictat manual cu tehnica acuarelei.

În cazul mireselor care aleg o rochie tip balerină, sirenă sau din materiale fluide, relativ rochii simple, atunci manichiura poate fi ușor mai îndrazneață. Se poate opta pentru forma Balerină, însă tot cu un Design Baby Boomer, unde se pot adăuga și câteva pietricele în nuanțe de albastru.

Este important să rețineți faptul că nu trebuie să exagerați în complexitatea modelului. Lăsați aerul boem al nunților de povești să emane naturalețea și spectacolul acestei zile.

 

Cum poți realiza modelul de manichiură Baby Boomer, Step-By-Step :

  1. Pregătim unghia naturală cu Nail prep și Nail bonder 
  2. Fixăm șablonul și realizăm extensia cu Builder Milky White
  3. Dublăm cantitatea de alb , astfel încât până la jumătatea unghiei naturale să avem unghia completă cu alb
  4. Pilim Builder Milky White și dăm forma construcției
  5. Adăugăm Cover Builder Rose de la cuticulă până la intersecția cu alb și pierdem ușor spre alb
  6. Realizăm apex-ul cu Milky Pink
  7. Pilim forma finală cu pila de 100/150 
  8. Aplicăm luciul Diamond

 Baby Boomer-ul este gata !!!! Casă de piatră !!!

Veronica Moraru

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN