Manichiură de iarnă: idei de design și nuanțe la modă. Unghiile GLAM, un must-have al sezonului

Inspire Manichiură

Fetelor, sunteți pregătite pentru un sezon plin de strălucire? Așa cum multe dintre voi știți deja, unghiile glam sunt “la mare căutare” în sezonul de iarnă.

Cu siguranță nu vă este străin faptul că tendințele în materie de modele pentru manichiură se schimbă de la un sezon la altul. Așa cum vara se poartă anumite culori sau modele pe unghii, și în sezonul rece, tendințele în ceea ce privește manichiura se schimbă.

Iarna este, de regulă, sezonul în care se poartă cele mai strălucitoare unghii. Glitter-ul rămâne la modă în fiecare sezon rece. O manichiură glam este ceea ce se cere cu preponderență la saloanele de îngrijire, în anotimpul friguros.

 

Culorile favorite ale sezonului rece sunt – alb, roșu, albastru închis, gri, mov, verde – toate acestea în combinații cu glitter. Bineînțeles că din această categorie nu lipsesc culorile auriu și argintiu.

Pentru manichiuri de poveste, Cupio și-a dezvoltat recent portofoliul de produse, prin noile colecții de oje semipermanente și geluri strălucitoare.

Fairy Tale este una dintre noile colecții de oje semipermanente ale brandului românesc. Fiecare dintre cele 9 nuanțe disponibile te poartă într-o lume magică, a poveștilor. Glitter-ul fin în nuanțe radiante conferă oricărei manichiuri o imagine prețioasă, aparte.

Cine preferă gelurile UV în locul ojelor semipermanente poate opta pentru cele două noi colecții de geluri cu glitter de la Cupio: Exquisite și Superstar. Ambele game includ o diversitate de culori sclipicioase, radiante și foarte pigmentate.

Iar dacă vreți să vă transpuneți starea sufletească pe unghii, puteți opta pentru colecția Emotions. Pride, Love, Attraction, Happiness sau Hope sunt doar câteva dintre ojele semipermanente din această colecție și exprimă, fiecare, câte un sentiment ce caracterizeaza ființa umană.

Design pe unghii

În ceea ce privește design-ul de iarnă pe unghii, imaginația și utilizarea produselor potrivite sunt calea sigură spre o manichiură perfectă.

Fulgii de nea sunt aproape nelipsiți de pe o manichiură cu design de iarnă. Aceștia sunt ușor de realizat cu ajutorul unei pensule de pictură potrivite, așa cum este cea pentru nail art din Kolinsky de la Cupio sau cea pentru pictură – Pro Liner Cupio.

Peste culoarea de bază aleasă, puteți realiza câte un fulg de nea – alb, auriu sau argintiu. Alte câteva alegeri potrivite pentru designul de iarnă pe unghii sunt oamenii de zăpadă, Moş Crăciun, cadourile, renii, globulețele, fulgii de nea sau brazii.

Poți vedea câteva exemple de design pe unghii în tutorialele de mai jos:

 

Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN