Cum am celebrat frumusețea la ”Spring Party by MMTCG”. FOTO

Din comunitate

În weekend-ul ce tocmai a trecut, am fost alături de cea mai cunoscută comunitate online de femei din România – Mămici Mai Tari Ca Google (MMTCG), – cu ocazia evenimentului ”Spring Party by MMTCG”, aflat deja la cea de-a patra ediție.

Desfășurat la Colosseum Ballroom Timișoara, evenimentul a reunit peste 200 de femei, toate acestea fiind membre ale grupului de facebook MMTCG. La fel ca în toate campaniile umanitare organizate de grupul MMTCG, și de data aceasta, brandul românesc Cupio a fost alături de doamnele și domnișoarele prezente la eveniment, oferindu-le premii de beauty.

*Înființat în urmă cu 7 ani, grupul MMTCG reunește peste 35.000 de femei. Constant, la nivelul comunității sunt organizate evenimente de responsabilizare socială și campanii umanitare, dar și evenimente de socializare care au scopul de a consolida relațiile dintre membrele comunității.

În cadrul evenimentului „Spring Party by MMTCG”, mămicile, doamnele și domnișoarele prezente au avut oportunitatea de a participa la un concurs de Miss. Feminitatea, creativitatea și originalitatea au fost cele mai importante criterii pentru desemnarea finalistelor. Iar dintre cele 9 participante, doar 3 au fost alese câștigătoare. Desemnarea lor a fost făcută de un juriu format din persoane cu diverse profesii precum medici, antrenori de fitness, DJ sau antreprenori.

Cât despre probe…. lăsăm imaginile să ”vorbească” și vă spunem doar că defilarea și descrierea celui mai haios moment din viața concurentelor au făcut juriul să se decidă cu greu atunci când a fost nevoie de împărțirea voturilor.

După lungi dezbateri, juriul a desemnat câștigătoarele. Au fost acordate cinci premii pentru Locul I, II, III, Miss Popularitate și Miss Fotogenie, dar și patru mențiuni. Câștigătoarea locului I, Miss MMTCG 2023, a fost Ludmila.

Iată ce povestește Ludmilla despre experiența pe care a avut-o în cadrul concursului:

”Acest proiect este pentru mine ca o șansă de care merit să mă bucur. Dincolo de distracție – care a fost la maxim, știu că fiecare doamnă are o poveste de spus, un drum care a ajutat-o sa devina ce e in prezent. Iar eu sunt recunoscătoare că am făcut un pas înainte și m-am lăsat descoperită un pic, de această comunitate de femei.

Am învățat cele mai multe lecții pe pielea mea și dacă aș putea da timpul înapoi, este clar că aș face unele alegeri diferite. Viața mea, per ansamblu e frumoasă și de-a lungul timpului am primit multe șanse să mă regasesc, să mă iubesc și să îmi vindec rănile. Unele șanse le-am valorificat, pe altele le-am pierdut, pe altele le-am ignorat… însă știu că mereu va apărea ceva nou. Îmi place sa scriu, să dansez, să fiu între oameni și să contribui la fericirea lor. Îmi plac culorile, muzica, călătoriile, copiii cu care lucrez și timpul petrecut cu familia mea. Am o familie frumoasă care mă ajută și mă susține în ideile mele crețe: doi băieți frumoși și energici și un soț deștept și răbdător care se antrenează zi de zi să ne facă față”, a spus Ludmila, Miss MMTCG 2023.

Toate participantele la eveniment au fost răsfățate cu produse cosmetice oferite de Cupio, astfel încât fiecare reprezentantă a sexului frumos să se simtă o adevărată ”Miss” în fiecare zi 😊.

După concurs, petrecerea de întâmpinare a primăverii a continuat cu muzică, energie multă, voie bună și bucate alese, din care nu au lipsit… dulcegăriile. 🍰

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN