Makeup artist-ul Ana Preda recomandă paleta cosmetică din plexi Cupio

Make-up Tips & Tricks Make-Up

Am îmbogăţit portofoliul de makeup Cupio cu paleta cosmetică din plexi, foarte practică şi eficientă (fiind prevazută cu un orificiu pentru degetul mare, pentru o mai bună manipulare), întocmai pentru a veni în ajutorul makeup artiştilor. Iar aprecierile nu au întârziat să apară. 🙂

Feedback-ul pe care l-am primit din partea unui makeup artist şi Trainer foarte apreciat, Ana Preda, se referă atât la utilitatea paletei cosmetice, cât şi la siguranţa pe care o oferă clientelor şi ne dorim să-l împărtăşim cu voi:

„Cred că unul dintre cele mai utile accesorii pentru makeup Cupio este cu siguranţă paleta cosmetică pentru mixare, din plexi.

Poate fi folosită atât pentru încercarea fondului de ten, cât si pentru a mixa pe ea amestecuri de pigmenţi, anticearcăne şi rujuri. Fiind transparentă, paleta poate fi plasată în dreptul feţei iar fondul de ten poate fi ales mai uşor (fără să mai fi nevoit să-l încerci pe bărbie, de mai multe ori chiar).

În cazul rujurilor este la fel de eficientă. De exemplu, dacă o clientă nu este sigură de o anumită nuanţă, putem pune planşeta transparentă, cu mici pete de ruj în jurul gurii, pentru ca ea să poată vedea nuanţa preferată. Cel mai important aspect al planşetei este de fapt şi cel de considerent igienic. Nu aplicăm direct fondul de ten (mai ales dacă e baton sau compact), anticearcănul sau rujul din recipiente, pentru că există risul de a se infecta cu anumite bacterii, stafilococi etc.

Paleta cosmetică din plexi de la Cupio face parte din kitul meu şi o recomand cu încredere oricărui makeup artist sau pasionat de arta machiajului.”

Ana Preda

Make-up Artist și Trainer

Facebook: Ana Preda Beauty Tips

 

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN