Îndrăznește să porți o frumusețe vibrantă! Descoperă cel mai trendy look de vară

Inspire Lifestyle

Vrei să fii diferită, captivantă, unică? Trebuie doar să îndrăznești! Să ai curajul să porți culori vibrante. Fie că te încumeți să le asociezi stilului tău vestimentar, machiajului sau manichiurii, culorile NEON te vor scoate din anonimat într-o secundă!

Niciodată de modă veche în sezonul estival, culorile neon intensifică aspectul celor care le poartă. În plus, o culoare neon purtată la ochi, pe unghii sau pur și simplu ca obiect vestimentar, conferă un look tineresc, modern, cool și nonconformist.

NEON este trendul festivalurilor și al petrecerilor estivale care țin de cu seară și până în zorii zilei. Asociate cu vara, plaja, marea, look-urile neon sunt perfecte pentru a te scoate în evidență indiferent că e zi sau noapte.

Libertate, veselie, energie! Poartă un machiaj potrivit pentru party

Toate evenimentele verii se descriu prin culoare și libertate, mai ales acum când ”reuniunea” este cea mai frumoasă dorință devenită realitate. Un machiaj potrivit pentru petrecerile de vară este unul vesel, care exprimă bucurie, energie, libertate! Produsele neon sunt un must-have pentru crearea acestui tip de machiaj.

Culori precum roz, verde, galben, portocaliu sunt alegerea ideală pentru machiajul ochilor. Nu este nevoie să vă realizați un machiaj strident, ci doar să folosiți cantitatea potrivită de produs.

Pigmenții neon de machiaj Cupio pot transforma un machiaj banal într-unul deosebit! Sunt disponibili într-o varietate de culori – roșu, portocaliu, albastru, mov, galben sau alb.

Sau poți încerca un machiaj neon ceva mai minimalist:

Alege o manichiură care eclipsează vara

Poartă cu stil unghiile neon! Este adevărat că e nevoie de o doză de curaj pentru a purta culorile neon, însă dacă îți iei inima în dinți și o faci, cu siguranță că toți ochii vor fi ațintiți către tine! Te vei face remarcată mai cu seamă la o petrecere, o ieșire în club cu prietenii sau la un festival. Important este să nu uiți un lucru – unghiile neon nu sunt o alegere potrivită pentru ocaziile elegante. De asemenea, dacă ai unghii neon, evită să porți alte haine sau accesorii de același fel.

O culoare neon arată perfect și pe unghiile de la picioare, în sezonul estival. Poți încerca galben, roz, turcoaz sau portocaliu pe unghiile de la picioare, iar dacă nu vrei să fii prea ”ieșită din tipare”, pe unghiile de la mâini poți opta pentru modele fine realizate cu geluri neon.

Poți alege o manichiură în culori nude, peste care poți adăuga modele realizate din nuanțe neon.

Iată ce produse neon găsești la Cupio:

Geluri UV

Oje semipermanente

Accesorii pentru decorarea unghiilor

Pigmenți de machiaj

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN