În sfârșit! Am aflat CE VOR FEMEILE

Live Manichiură Noutăți Manichiură

Studii, cercetări amănunțite, întrebări fără răspuns, nopți nedormite. Până la urmă… CE VOR FEMEILE? 🤔

Asta ne-am întrebat și noi, pe când ne gândeam să dezvoltăm o nouă colecție de oje semipermanente care să fie pe placul lor, celor mai importante și gingașe ființe din Univers – FEMEILE.

Așa că am realizat un scurt sondaj la saloanele de manichiură, (locurile unde se pare că femeile își împărtășesc unele dintre dorințe și gânduri) și am reușit să aflăm câteva răspunsuri. Răspunsuri care nu fac altceva decât să confirme amalgamul de stări contradictorii, emoții și dorințe pe care numai o femeie le poate trăi… fie pe rând, fie pe toate deodată, la un loc. 😊

Inspirată din cea mai controversată întrebare la care, până acum, probabil nici un bărbat nu a găsit răspunsul potrivit, colecția de oje semipermanente CE VOR FEMEILE răspunde, totodată și la una dintre cele mai mari dileme ale bărbaților – Ce oare vor femeile? Ce le mulțumește?

Un răspuns mai scurt, ușor și general valabil este acela că femeile vor FRUMUSEȚE. În orice cantitate, oriunde, oricând. Vor să se simtă speciale, atrăgătoare, deosebite, unice. Vor să fie iubite.

Potrivit sondajului, când ajung la salonul de manichiură, femeile vor, în funcție de personalitate, CEVA SIMPLU, CEVA FRUMOS, CE E NOU, CE SE POARTĂ sau vor sa fie SURPRINSE și își lasă mâinile (la propriu) în grija nail-artiștilor pentru a ALEGE aceștia modelul cel mai potrivit.

CE VOR FEMEILE este o colecție Cupio To Go! inspirată în totalitate de răspunsurile femeilor care sunt întrebate de nail artiștii de la salon ”Ce model îți fac astăzi pe unghii?”.

Nu știu, Surprinde-mă, Ceva simplu, Ceva frumos, Ce ai nou, Ce se poartă, Alege tu, Fă-ți de cap sunt cele 8 nuanțe ale colecției.

Nu știu

Deși mai tot timpul femeile sunt stăpâne pe gândurile și sentimentele lor, este drept că, uneori, nu știu ce își doresc.
”Nu știu” este una dintre cele 8 nuanțe ale colecției CE VOR FEMEILE.

Ceva simplu

Și totuși, unele dintre femei aleg simplitatea. Nu vor să iasă în evidență cu nimic extravagant și aleg să-și dezvăluie feminitatea prin ”Ceva simplu”.

Ceva frumos

Căutat de toate femeile, dar nu numai, frumosul este un ideal atât în privința lucrurilor materiale, cât și a celor spirituale. Astfel, multe dintre persoanele care ajung la salonul de manichiură caută doar să iasă de acolo cu ”Ceva frumos” pe unghii.

Ce se poartă

Pentru că femeile pasionate de aspectul lor fizic vor fi mereu interesate de ”Ce se poartă”. Ele sunt cele care află întotdeauna trendurile care apar în domeniul frumuseții și al modei.

Ce ai nou

Curiozitatea și faptul că se plictisește repede sunt unele dintre cele mai întâlnite caracteristici ale unei femei. Așa că EA va fi mereu dornică să afle ce este nou într-un domeniu de care este pasionată. ”Ce ai nou” este printre cele mai frecvente răspunsuri ale femeilor care sunt întrebate de nail artist, la salonul de manichiură, ce își doresc pe unghii.

Surprinde-mă!

Și tot pentru că se plictisește repede, femeia are nevoie să fie surprinsă. Dacă stăm să ne gândim puțin… cui nu-i plac surprizele? ”Surprinde-mă!” este o altă culoare superbă din colecția CE VOR FEMEILE.

Alege tu!

Pentru că adoră să fie susținută și încurajată de apropiații săi sau de specialiștii în care are încredere, o femeie va cere sfaturi ori de câte ori are nevoie de o schimbare în aspectul său fizic. ”Alege tu!” – spun cele mai multe dintre femeile care ajung la nail-artist pentru o nouă manichiură.

Fă-ți de cap!

Un alt nivel de încredere. Un alt limbaj prin care o femeie spune că își dorește o manichiură inedită. ”Fă-ți de cap!” poate însemna orice. Orice dorește tehnicianul de unghii să experimenteze pe unghiile clientei sale.

Descoperă întreaga colecție aici

Articol realizat de Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN