FESTIVAL MOOD: Cum să-ți creezi cel mai tare look pentru petrecerile în aer liber

Inspire Lifestyle

Iulie și august sunt lunile din an în care se dă startul petrecerilor în aer liber. Pe lângă faptul că în lunile călduroase ale verii este și perioada concediilor, mult așteptată de români,  tot atunci se desfășoară și cele mai renumite festivaluri din țară. La acestea participă zeci și chiar sute de mii de persoane.

Așa cum există un trend vestimentar specific party-urilor, evenimentelor culturale sau cluburilor, nici stilul de festival nu a rămas pe dinafară. Probabil că te întrebi cum arată un look complet de festival. Vei afla în rândurile ce urmează.

FESTIVAL LOOK 💄

Pentru că ești femeie, iubești frumosul și originalitatea. Așa că, în baia de mulțime de la festival, vei vrea cu siguranță să te faci remarcată. Alege ținutele cele mai inspirate, în ton cu moda anului 2019, și care se încadrează în tematica ”Festival Look”. Nu uita niciodată de restul detaliilor, fără de care orice ținută poate părea banală: vorbim aici de machiaj și unghii! Acestea trebuie să păstreze tematica de festival în aceeași măsură!

Din fericire, industria produselor cosmetice și de înfrumusețare de la noi este foarte dezvoltată, astfel că poți opta pentru machiajele și ojele special lansate pentru a fi folosite la festivaluri! Printre acestea se află pigmenții neon de machiaj pe care îi poți purta pentru a te face remarcată chiar și după lăsarea întunericului, atunci când petrecerea e în toi. Pigmenții neon disponibili în nuanțe variate  de roșu, alb, albastru, galben, mov și portocaliu sunt vizibili și în întuneric, astfel că nu vei rămâne în anonimat! Dimpotrivă, vei avea un look spectaculos!

La orice festival ai merge poți purta, de asemenea, și un machiaj ”shiny”. Cu ajutorul glitter-ului sau al fardurilor sclipicioase îți poți pune în valoare cele mai frumoase trăsături. Poți încerca atât farduri glitter, cât și rujuri glitter.

Evidențiază întregul look cu ajutorul unei perechi de gene false impresionante. Poți alege din gama diversificată a brandului românesc Cupio. Nu uita nici de iluminatorul pentru față care poate fi aplicat fără probleme și pe decolteu.

MANICHIURA NEON, UN ”MUST-HAVE” LA FESTIVAL 💅

O manichiură în culori neon este accesoriul perfect pentru completarea ținutei chic, de festival. La lăsarea întunericului, asigură-te că te faci remarcată purtând pe unghii o nuanță de ojă semipermanentă neon. Astfel, deși te vei afla în aglomerație, nu vei fi de neobservat! Unghiile tale vor deveni fosforescente în întuneric, încadrându-se perfect în atmosfera de festival.

La fel de potrivite pentru aceste petreceri estivale în aer liber sunt și ojele în culori vibrante din gama #Summer. Nuanțele pigmentate și colorate din colecțiile Macarons și Summer îți vor garanta o manichiură în trend cu look-ul de festival!

Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN