Faceţi cunoştinţă cu Cristina Popescu, trainer Cupio®

Interviu

Numele meu este Cristina Popescu şi mă bucur să fiu alături de echipa Cupio®, începând din acest an, în calitate de trainer în domeniul de unghii tehnice şi nail-art. 

Este o onoare pentru mine faptul că sunt primul trainer invitat să fac parte din echipa Cupio® şi, tocmai pentru că m-am alăturat unui colectiv tânăr, entuziast şi dornic de afirmare, ţin să vă asigur că mă voi strădui să împărtăşesc, cât mai multe din bagajul meu de cunoştinţe, celor care vor fi interesaţi să se afirme în arta frumosului, esteticului şi a eleganţei unghiilor tehnice.

Activez în acest domeniu de cinci ani. Sunt o fire perfecţionistă, mereu determinată de a mă autodepăşi. Ascensiunea mea a urmat un ritm rapid, aşa încât, de patru ani, am început să predau diverse cursuri de perfecţionare: construcţie cu gel forme clasice şi extreme, nail-art prin diferite tehnici (pictură cu vopsele acrilice, geluri color, one-stroke, acuarele, zhostovo, acryl 3D etc). Am urmat studii universitare (cu mai mulţi ani în urmă) în domeniul farmaceutic.

Trainer am devenit în urma unui curs postuniversitar, acreditat de Ministerul Muncii.
Aşa cum este firesc, m-am perfecţionat şi continui mereu să urmez, la rândul meu, cursuri de specialitate, pentru că acesta, consider eu, este parcursul firesc al oricărei persoane care îşi respectă şi îşi iubeşte meseria. Cursurile mele de perfecţionare le-am urmat şi alături de traineri şi artişti plastici de renume internaţional (Irina Prijilevscaia- Mosenscaia, Oksana Pashek). Am participat, de asemenea, la traininguri şi seminarii naţionale şi internaţionale (Budapesta, Crystal Nails).

Am publicat articole de specialitate în revista Nails Aesthetics. Tot în această revistă am publicat diverse step-by-step-uri, precum şi tipuri de construcţii cu gel şi decoruri nail-art, realizate prin pictură. Am făcut parte din juriul care a desemnat câştigătorii unui concurs naţional de nail-art.

Am descoperit produsele Cupio® de curând şi vă mărturisesc că am avut o satisfacţie deosebită “simţind” în pensule gelurile care, incontestabil, sunt de o calitate superioară. Aceste produse – şi nu exagerez deloc atunci când afirm – “ştiu să asculte” cerinţa tehnicianului cu adevărat!

Prin participarea voastră la viitoarele noastre cursuri şi seminarii, mă voi stradui să vă iniţiez în tainele acestei adevărate arte, a creării frumosului pe unghiile clientelor .
Mă voi strădui să fiu prezentă în principalele zone ale ţării, vizând în primul rând pentru început oraşele mari. Voi face tot ce-mi stă în putinţă pentru a vă răspunde la întrebările voastre, aşa cum, de altfel, toate cursantele mele ştiu că procedez întotdeauna. Păstrez legătura în permanenţă cu elevele mele şi simt o mare satisfacţie când observ evoluţia lor pe plan profesional.

În încheiere, vreau să mulţumesc conducerii Cupio® pentru încrederea pe care mi-au acordat-o, iar publicului de specialitate, mulţumirile mele anticipate pentru tot ce vom crea împreună, în cadrul întâlnirilor noastre .

Vă aştept, în această perioadă, la cursurile de perfecţionare pe care le susţin în ţară.

Cu consideraţie,

Cristina Popescu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN